Könyvkategóriák
Pénz, gazdaság, üzlet
    Üzleti szakkönyvtár
    Tőzsde
Bor, gasztronómia, utazás
Mesekönyvek
Szépirodalom
A teljes kínálat
Hírlevelek
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Facebook
Simai Kristóf: Némely étkek készítési módja, Alinea Kiadó

NÉMELY ÉTKEK KÉSZÍTÉSI MÓDJA

Simai Kristóf

Oldalak: 271
ISBN:
978-963-9659-71-1
Kiadás éve: 2011
BOLTI ÁR: 3950 Ft
30% KEDVEZMÉNNYEL: 2765 Ft
Ismertető

A neves drámaíró, Simai Kristóf több mint 210 éve egy szakácskönyv írásába fogott – ami azonban sohasem jelent meg. A kézirat szerencsére fennmaradt, és a szerző szándékát beteljesítve most megjelenik. Igazi gasztrotörténeti érdekességről van szó: itt találkozhatunk először kukoricás recepttel, itt olvasható a paprika és a paradicsom használatának első feljegyzése is.

 

"... egy rendkívüli történeti anyag ... mindenkinek csak ajánlani tudjuk ..."

Molnár B. Tamás és Bittera Dóra, Bűvös szakács blog

 

Lapozzon bele

Vastag étkek

Tortáták

Utószó a 2011-es kiadáshoz