Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Rendben!
   

A 75 legjobb üzleti döntés

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
2.950 Ft
2.360 Ft
Kiadói kedvezmény: 20%

Leírás

Minden idők 75 legjobb üzleti döntését gyűjtötte e kötetbe Stuart Crainer az üzleti élet nagyjainak közreműködésével, s mellé még 21-et a legrosszabbak közül. A döntéshozatal nemcsak a vezetés lelke, hanem az élet lényege is. A menedzserek azért élnek, hogy dönthessenek, és abból élnek, hogy döntenek. De nemcsak az üzletemberek számára érdekes és tanulságos olvasmány e gyűjtemény, hiszen – ha elsőre talán furcsának is tűnik – valójában szinte minden általunk meghozott döntés bizonyos értelemben menedzseri. A ma sikere pedig a tegnap kockázatos döntésének következménye.

„Hogy egy üzleti döntés milyen körülmények hatására születik és hogy azt később jó vagy rossz döntésként értékelik, az lehet a véletlen műve, vagy tudatos tevékenység eredménye. A sikert és a kudarcot csak egy halvány vonal választja el, amelyet gyakran nagyon nehéz észrevenni. Vannak azonban olyan üzleti döntések, amelyek ismerete, előzményeinek és következményeinek elemzése közelebb vihet az üzleti sikerhez. A szerző ezeket a döntéseket gyűjtötte egy csokorba, amelyet ajánlok minden olvasó szíves figyelmébe."

Kurucz Adrienne főszerkesztő, Üzlet&Siker magazin

„Mit tanulhatunk a valaha hozott 75 legjobb és 21 legrosszabb üzleti döntésből? A korábbi döntések tanulmányozása a legbiztosabb módszer arra, hogy saját döntéseink sikeresek legyenek. A példák inspirálók, a kötetben ismert sikertörténetek mellett olyanokat is talál az olvasó, amelyeken meg fog lepődni…"

Zoltayné Paprika Zita egyetemi docens, a Döntéselmélet című könyv szerzője

 

Lapozzon bele a könybe!

Tartalomjegyzék
Bevezetés
A reklám születése
A Microsoft-sztori
Elvis a seregben
Névmutató

További ajánlatunk

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg a véleményét!


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Keresés az oldalon
Kiemelt termékek
3.450 Ft 2.760 Ft
4.950 Ft 4.455 Ft
2.950 Ft
3.950 Ft 3.160 Ft