Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Rendben!
   

A kísértet

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
2.950 Ft
A kísértet Szilvási Lajos régies magyar nyelven megírt családregény-sorozatának harmadik része.

Leírás

Az Amerikába menekített Jegenye Pál megtudta, hogy otthon maradt kedvese megszülte gyermeküket. Sietve hazatér, hogy láthassa a fiát. A veszély azonban nem múlt el, rejtőzködnie kell, kísértetként, hazajáró lélekként él. Titkos támogatói – köztük Erzsébet királyné és Csépe Bozsó, a szerelmes boszorkány – segítségével próbál úrrá lenni a veszélyen. 

A kísértet Szilvási Lajos régies magyar nyelven megírt családregény-sorozatának harmadik része. Az író életében a sorozat első három kötete (A bojnyik, A jackman, A kísértet) jelent meg. A vincellér – a sorozat negyedik tagja – csak a szerző halála után 12 évvel, 2008-ban juthatott el az olvasókhoz. 

Szilvási Lajosnak, az elmúlt évtizedek hazai sikerszerzőjének könyveit eddig több mint 10 millió példányban adták ki Magyarországon és külföldön.

 

Lapozzon bele a könyvbe!

A szegődményes zsellér
Fátumformáló fondorlatok

Hasonló könyveink

További ajánlatunk

Vélemények

| 5 / 5 csillag!
2018. 11. 29.

| 5 / 5 csillag!
2018. 11. 12.

Karácsonyra rendeltem egy kedves hölgyismerősömnek. Az előző két kötetet is így kapta meg tőlem. Az Író sosem okozott csalódást... lebilincselő, fordulatos történet kerekedik eme trilógiában is.
Írja meg a véleményét!


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Keresés az oldalon
Kiemelt termékek
4.950 Ft 4.455 Ft
3.450 Ft 2.760 Ft
4.950 Ft 4.455 Ft