Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Rendben!
   

A kísértet

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
2.950 Ft
A kísértet Szilvási Lajos régies magyar nyelven megírt családregény-sorozatának harmadik része.

Leírás

Az Amerikába menekített Jegenye Pál megtudta, hogy otthon maradt kedvese megszülte gyermeküket. Sietve hazatér, hogy láthassa a fiát. A veszély azonban nem múlt el, rejtőzködnie kell, kísértetként, hazajáró lélekként él. Titkos támogatói – köztük Erzsébet királyné és Csépe Bozsó, a szerelmes boszorkány – segítségével próbál úrrá lenni a veszélyen. 

A kísértet Szilvási Lajos régies magyar nyelven megírt családregény-sorozatának harmadik része. Az író életében a sorozat első három kötete (A bojnyik, A jackman, A kísértet) jelent meg. A vincellér – a sorozat negyedik tagja – csak a szerző halála után 12 évvel, 2008-ban juthatott el az olvasókhoz. 

Szilvási Lajosnak, az elmúlt évtizedek hazai sikerszerzőjének könyveit eddig több mint 10 millió példányban adták ki Magyarországon és külföldön.

 

Lapozzon bele a könyvbe!

A szegődményes zsellér
Fátumformáló fondorlatok

Hasonló könyveink

További ajánlatunk

Vélemények

5.00
2 értékelés
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2018. 11. 29.
| 5 / 5 csillag!
2018. 11. 12.
Karácsonyra rendeltem egy kedves hölgyismerősömnek. Az előző két kötetet is így kapta meg tőlem. Az Író sosem okozott csalódást... lebilincselő, fordulatos történet kerekedik eme trilógiában is.
Keresés az oldalon
Kiemelt termékek
4.450 Ft 3.560 Ft
3.450 Ft 2.760 Ft