Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Rendben!
   

Alternatív kvalitatív kutatási kézikönyv

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
4.950 Ft
4.208 Ft
Kiadói kedvezmény: 15%
Grounded theory, esettanulmány, netnográfia, videográfia, narratív technika, értelmező (interpretatív) fotóinterjú, kutatói önmegfigyelés, projektív technikák, metaforák használata, kollázstechnika...

Leírás

Ez a könyv azoknak készült, akik úgy érzik, egy-egy kutatási problémára kvalitatív szemszögből is rá lehet tekinteni, és hogy a mélyinterjún és a fókuszcsoporton kívül más (számos esetben alternatívnak tekinthető) kvalitatív technikák is léteznek. Azoknak, akik úgy gondolják, hogy be vannak szorítva a mainstream által meghatározott játéktérbe, és keresik a kifelé vezető utat. Azoknak, akiket valamilyen kutatási probléma elé sodort az élet, és szeretnék azt újszerű, az eddigiektől eltérő módon megoldani. Azoknak, akik hisznek a kvalitatív kutatások létjogosultságában, és azoknak is, akik szkeptikusak iránta.

A kutatásmódszertan könyv elsősorban gyakorló kutatóknak, PhD- és mesterszakos hallgatóknak íródott, de haszonnal forgathatják olyanok is, akiket bármilyen szempontból érdekel a kvalitatív kutatások világa. A könyvben a kvalitatív kutatás filozófiája, valamint a kvalitatív kutatási terv alapos áttekintése után a következő technikákkal találkozhatunk: grounded theory, esettanulmány, netnográfia, videográfia, narratív technika, értelmező (interpretatív) fotóinterjú, kutatói önmegfigyelés, projektív technikák, metaforák használata, kollázstechnika.

Lapozzon bele a könyvbe! (A könyv néhány oldalának letöltése pdf-ben.)

Tartalom
Klasszikusnak tűnő bevezetés
2.4 A kvalitatív kutató metaforikus szerepei

 

A könyv elkészítését a PADA Alapítvány támogatta.

További ajánlatunk

Vélemények

| 5 / 5 csillag!
2019. 04. 27.

| 5 / 5 csillag!
2019. 03. 29.

| 5 / 5 csillag!
2018. 06. 06.

Olvasmányos, hasznos.
| 5 / 5 csillag!
2018. 05. 17.

Rendkívül hasznos, csak ajánlani tudom!
Írja meg a véleményét!


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Keresés az oldalon
Kiemelt termékek
4.950 Ft 4.455 Ft
3.450 Ft 2.760 Ft
4.950 Ft 4.455 Ft