Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Rendben!
Termékek Menü

Alternatív kvalitatív kutatási kézikönyv

Ár:
4.950 Ft
4.199 Ft
Kiadói kedvezmény: 15%
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (5)
Grounded theory, esettanulmány, netnográfia, videográfia, narratív technika, értelmező (interpretatív) fotóinterjú, kutatói önmegfigyelés, projektív technikák, metaforák használata, kollázstechnika...
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Ez a könyv azoknak készült, akik úgy érzik, egy-egy kutatási problémára kvalitatív szemszögből is rá lehet tekinteni, és hogy a mélyinterjún és a fókuszcsoporton kívül más (számos esetben alternatívnak tekinthető) kvalitatív technikák is léteznek. Azoknak, akik úgy gondolják, hogy be vannak szorítva a mainstream által meghatározott játéktérbe, és keresik a kifelé vezető utat. Azoknak, akiket valamilyen kutatási probléma elé sodort az élet, és szeretnék azt újszerű, az eddigiektől eltérő módon megoldani. Azoknak, akik hisznek a kvalitatív kutatások létjogosultságában, és azoknak is, akik szkeptikusak iránta.

A kutatásmódszertan könyv elsősorban gyakorló kutatóknak, PhD- és mesterszakos hallgatóknak íródott, de haszonnal forgathatják olyanok is, akiket bármilyen szempontból érdekel a kvalitatív kutatások világa, akiket érdekelnek a kvalitatív kutatási módszerek. A könyvben a kvalitatív kutatás filozófiája, valamint a kvalitatív kutatási terv alapos áttekintése után a következő technikákkal találkozhatunk: grounded theory, esettanulmány, netnográfia, videográfia, narratív technika, értelmező (interpretatív) fotóinterjú, kutatói önmegfigyelés, projektív technikák, metaforák használata, kollázstechnika.

Lapozzon bele a könyvbe! (A könyv néhány oldalának letöltése pdf-ben.)

Tartalom
Klasszikusnak tűnő bevezetés
2.4 A kvalitatív kutató metaforikus szerepei

A könyv elkészítését a PADA Alapítvány támogatta.

További ajánlatunk

Vélemények

5.00
5 értékelés
5
(5)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2019. 11. 08.
Nagyon fontos és hasznos számomra a könyv. A szállítás gyors és korrekt.
| 5 / 5 csillag!
2019. 04. 27.
| 5 / 5 csillag!
2019. 03. 29.
| 5 / 5 csillag!
2018. 06. 06.
Olvasmányos, hasznos.
| 5 / 5 csillag!
2018. 05. 17.
Rendkívül hasznos, csak ajánlani tudom!