Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Rendben!
Termékek Menü

Leonardo DiCaprio és Jay Gatsby

Alinea Klasszik
2014. 11. 11. 10:20:00
 

Leonardo DiCaprio, A nagy Gatsby

Leonardo DiCaprio 40 éves. Még nem volt húsz, amikor először jelölték Oscar-díjra, s azóta négy újabb jelölést is kapott. Sikeres tiniszerepek után 23 évesen a Titanic romantikus főszerepe tette népszerűvé, de sokszor bizonyította, hogy más műfajokban is megállja a helyét. A tavalyi év nagy várakozásokkal kísért filmje, F. Scott Fitzgerald kultikus regénye, A nagy Gatsby feldolgozásában Jay Gatsbyt alakította, nem kisebb előd, mint Robert Redford után, aki a regény 1974-es – épp DiCaprio születésének évében készült filmváltozatának főszereplője volt. Mutatunk néhány képet a legújabb Mr. Gatsby – Leonardo DiCaprio – filmbéli arcairól.   

 

Leonardo DiCaprio, A nagy Gatsby, Jay Gatsby, autó  
   
Leonardo DiCaprio, A nagy Gatsby, Jay Gatsby, Tobey Maguire, Nick Carraway  
   
Leonardo DiCaprio, A nagy Gatsby, Jay Gatsby, telefon  
   
Leonardo DiCaprio, A nagy Gatsby, Jay Gatsby  
   
Leonardo DiCaprio, A nagy Gatsby, Jay Gatsby, Daisy  
   
Leonardo DiCaprio, A nagy Gatsby, Jay Gatsby, pezsgős kép  
   
A nagy Gatsby (2013) előzetese: 
 

Ebben a korábbi posztunkban további képeket láthattok a filmből, a forgatásról, és részleteket is olvashattok a regényből, melyekből kiderül, milyennek írta le Fitzgerald Jay Gatsbyt. A könyv oldalán további részletek is találhatók a Lapozz bele! résznél.

 
Tartalomhoz tartozó címkék: blog klasszik