Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Rendben!
   
Döntéselmélet

Döntéselmélet

Ár:
5.900 Ft
4.956 Ft
Kiadói kedvezmény: 16%
"Minden jelenlegi és leendő vezetőnek kötelező olvasmány"

A könyv második kiadása éppen egybeesett a Döntéselmélet Tanszék megalakulásával a Budapesti Corvinus Egyetemen (a volt közgázon). Ezt fontos állomásnak tartjuk, amely jelzi e diszciplína térhódítását. Az első kiadás sikere – például az, hogy vezette az üzleti könyvek sikerlistáját – visszaköszön a könyvre épülő kurzusok iránti fokozott érdeklődésben. Továbbra is az a célunk, hogy a megszerzett ismereteket új kontextusba helyezve és kibővítve egy olyan szemléletet közvetítsünk, ami már átvezet a gyakorlat világába. Ezért bátran ajánljuk könyvünket a gyakorló vezetőknek is, akik kézikönyvként használhatják problémamegoldó tevékenységük során. 

„Zoltayné Paprika Zita könyve rendkívüli vállalkozás, nagyon magas színvonalon megvalósítva. Az emberi döntésekkel kapcsolatos valamennyi ma ismert kérdéskört átfogja, s olyan módon helyezi őket a környezetükbe, hogy abból a témával ismerkedő diáktól a sikeres menedzserig mindenki tanulhat. Minden jelenlegi és leendő vezetőnek kötelező olvasmány, és természetesen a kutatóknak is. Ráadásként a könyv szerkesztése, stílusa kifejezetten élvezetessé teszi a tanulást.‟

Chikán Attila egyetemi tanár

Az egyre gyorsabban változó (üzleti) világban a döntések meghozatalához rendelkezésre álló idő rohamosan csökken, így bátran kijelenthető: mindenki részéről helyes döntés elolvasni ezt a könyvet.

Kertész György, a manager magazin főszerkesztője

 

Lapozzon bele a könyvbe! (A könyv néhány oldalának letöltése pdf-ben.)

Tartalom
Előszó
Név- és tárgymutató

 

ISBN 9638665122