window.setTimeout(trackingfunction, 3000)
Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Rendben!
Termékek Menü

Folyamatmenedzsment a gyakorlatban 2.

Ár:
4.950 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Jelenleg nem rendelhető

Leírás

„Vezetőként mindig az olyan módszerek érdekeltek, amelyek kézzel fogható eredményre vezetnek. A folyamatköltség-számítás és az ez alapján történő kapacitás- és költségtervezés ilyen módszertanok. Nemcsak egyértelművé teszik a folyamatok, tevékenységek költségeit, hanem irányíthatóvá is. És a számokkal nehéz vitatkozni.‟

Dr. Balogh Imre, MKB Bank Rt., vezérigazgató-helyettes

A folyamatmenedzsment egy újabb lépcső a fogyasztói igényeknek megfelelő vállalati működés fejlesztésében. A változó igények változó szervezeti és működési módszereket is követelnek, az üzleti élet dinamikája ma erősebb, mint valaha. A könyv a versenyelőnyt biztosító dinamika eléréséhez szolgáltat, ha nem is csodaszereket, de a gyakorlatban alkalmazható elveket és módszereket.

Dr. Chikán Attila egyetemi tanár, Budapesti Corvinus Egyetem, Vállalatgazdaságtan Intézet

A folyamatmenedzsmenttel kapcsolatos teendők végigkísérték pályafutásom utóbbi 10 évét. A könyv segített strukturálni az eddigi különböző forrásokból származó részinformációimat. Univerzálisan alkalmazható szakirodalom szinte minden vállalkozási szektorban, mert gyakorlatias felépítése egyszerre olvasmányossá is teszi, de ha több időt szentelünk rá, a tudomány apróbb rejtelmeit is megtaláljuk benne. Számomra a hétköznapok alkalmazott kézikönyvévé vált, segít az eligazodásban. Vállalatunk folyamatait a könyv segítségével igyekszünk átvilágítani.

Czingráber Tibor, AUDI HUNGARIA MOTOR Kft., PD Szegmensvezető

Az, hogy a folyamatok jó minőségben és hatékonyan fussanak le, ma már minimumkövetelmény. Ennél sokkal nagyobb kihívás, hogy olyan rendszereket építsünk ki, amelyek lehetővé teszik, hogy a folyamatokért felelős munkatársak valóban felelhessenek is a teljesítményükért. Nemcsak mérnünk kell a folyamatok kulcsparamétereit, hanem az elvárások megfogalmazásával és ösztönzők hozzáillesztésével biztosítani kell a folyamatos fejlődést is. Ez az igazi folyamatmenedzsment!

Dr. Matos Zoltán, E.ON Hungária Zrt. Igazgatóságának tagja

A Magyar Minőség Társaság, az Európai Minőségügyi Szervezet Magyar Nemzeti Bizottságával közösen 2007-ben odaítélte a könyvnek a Minőségi Szakirodalmi Díjat.

További ajánlatunk

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
window.setTimeout(trackingfunction, 3000)