Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Rendben!
   

Hatékony piac, hatékony vállalat

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.950 Ft
3.160 Ft
Kiadói kedvezmény: 20%

Leírás

A hatékony vállalathoz hatékony piac is szükséges. Kötetünk szerzői – a Budapesti Corvinus Egyetem Vállalatgazdaságtan Intézetében működő Üzletfejlesztési Kutatóközpont tagjai – különféle nézőpontokból vizsgálják a piaci és a vállalati hatékonyság feltételeit, s igyekeznek rávilágítani a vállalati, a piaci és a társadalmi hatékonyság kapcsolódásaira.

A piaci normák sérülése befolyásolja az üzleti döntéseket és a vállalati hatékonyságot. Hatékony piac csak az azt támogató szabályozási környezetben és a piaci szereplők által képviselt, a piaci koordinációt és a tisztességes versenyt támogató üzleti kultúrában működhet. A hatékony piac pedig egyben a hatékony vállalatok és a hatékony társadalom, a hatékony nemzetgazdaság egyik alappillére.

A kötettel – mely a Gazdasági Versenyhivatal Versenykultúra Központja támogatásával jött létre – szeretnénk hozzájárulni a hatékonyságot befolyásoló tényezők megértéséhez, s a hatékonyság fejlesztését ösztönző szemléletmód és gyakorlat terjedéséhez. A könyvet Reszegi László és Wimmer Ágnes szerkesztette, szerzői Boda György, Kazainé Ónodi Annamária, Könczöl Erzsébet, Matolay Réka, Reszegi László, Szántó Richárd, Tátrai Tünde, Vörösmarty Gyöngyi és Wimmer Ágnes.

 

Lapozz bele a könyvbe:

Tartalom
Előszó

További ajánlatunk

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Keresés az oldalon
Kiemelt termékek
4.450 Ft 3.560 Ft
3.450 Ft 2.760 Ft