Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Rendben!
   

Büszkeség és balítélet hűtőmágnes

Büszkeség és balítélet hűtőmágnes Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
490 Ft
Leírás

A Büszkeség és balítéletnek sok maradandó mondata van, amelyekre hosszú ideig emlékezünk a könyv elolvasása után, és amelyekről könnyen felismerjük, hogy melyik könyvről is van szó. Nem véletlenül: olyan gondolatok ezek, amelyek nagyon jól jellemzik a könyv hangulatát. Ezeket a mondatokat a rajongók szinte kívülről tudják. Ha ezek ennyire sikeres gondolatok, akkor miért ne lehetnének a szemünk előtt minden nap? Miért ne ajándékozhatnánk a könyv iránt rajongó ismerőseinknek – van épp annak, akinek szívünk szerint szól a gondolat üzenete? Mostantól lehet. Elkészültek a Büszkeség és balítéletből vett idézetekkel díszített hűtőmágnesek. Hét nagyszerű mondat a könyvből és a könyv jubileumi kiadásának borítója kicsinyítve. A mágnesek önmagukban is megvásárolhatók, de aki a könyvet megveszi, az ajándékba választhat magának egyet.

Könyves ajándéktárgyaink között Büszkeség és balítélet idézetes bögrék és mágneses könyvjelzők is találhatók, többféle idézettel! 

További ajánlatunk

Keresés az oldalon
Kiemelt termékek
2.450 Ft 1.960 Ft
3.450 Ft 2.760 Ft
4.950 Ft 4.455 Ft
2.950 Ft 2.360 Ft