Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Rendben!
Termékek Menü

Büszkeség és balítélet hűtőmágnes

Ár:
750 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Jelenleg nem rendelhető

Leírás

A Büszkeség és balítéletnek sok maradandó mondata van, amelyekre hosszú ideig emlékezünk a könyv elolvasása után, és amelyekről könnyen felismerjük, hogy melyik könyvről is van szó. Nem véletlenül: olyan gondolatok ezek, amelyek nagyon jól jellemzik a könyv hangulatát. Ezeket a mondatokat a rajongók szinte kívülről tudják. Ha ezek ennyire sikeres gondolatok, akkor miért ne lehetnének a szemünk előtt minden nap? Miért ne ajándékozhatnánk a könyv iránt rajongó ismerőseinknek – van épp annak, akinek szívünk szerint szól a gondolat üzenete? Mostantól lehet. Elkészültek a Büszkeség és balítéletből vett idézetekkel díszített hűtőmágnesek. Hét nagyszerű mondat a könyvből és a könyv jubileumi kiadásának borítója kicsinyítve. A mágnesek önmagukban is megvásárolhatók, de aki a könyvet megveszi, az ajándékba választhat magának egyet.

Könyves ajándéktárgyaink között Büszkeség és balítélet idézetes bögrék és mágneses könyvjelzők is találhatók, többféle idézettel! 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!