Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Rendben!
Termékek Menü

Karel Čapek

Karel Čapek az egyik legismertebb és legelismertebb cseh író. Életműve igen gazdag, regények, elbeszélések mellett több drámát írt, és a napi publicisztikában is értékeset alkotott. Sokan a modern science fiction előfutárának tekintik, a ma már mindennaposnak számító robot szót is ő használta először a mai értelmében.

Az Alinea Kiadónál megjelent: Harc a szalamandrákkal, Zsebtörténetek, Egy tisztes polgár meghurcoltatása és a Szenvedelmes kertész.

Karel Čapek a nagy múltú, gazdag, sokszínű cseh irodalom egyik legjelentékenyebb és leginkább sokoldalú írója volt. (…) Talán Swift óta senki se tudta pesszimizmusát olyan humoros cikkekben és regényekben kifejezni, mint ő. De a tudományos-fantasztikus irodalom (a sci-fi) divatjának is egyik fontos előkészítője volt. (…) A XX. század egyik maradandó nagy írója. (Részlet Hegedüs Géza Világirodalmi arcképcsarnokából)

Rendezés:
Nézet:
2.450 Ft 2.199 Ft
Jelenleg nem rendelhető
5.430 Ft 3.800 Ft
Raktáron
2.200 Ft 1.870 Ft
Raktáron
2.950 Ft 2.499 Ft
Raktáron
2.480 Ft 2.099 Ft
Raktáron
6.300 Ft 4.410 Ft
Raktáron