Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Rendben!
   

Ajándékozz klasszikusokat karácsonyra könyvjelzővel!

Alinea Könyvajánló
2015-12-18 13:45:00

Ajándékozz klasszikusokat karácsonyra könyvjelzővel!

                

Ajándékozz klasszikusokat karácsonyra! Oscar Wilde, Edgar Allan Poe, Mark Twain, Guy de Maupassant, Dosztojevszkij, Antoine de Saint-Exupéry, Dickens, Balzac, Virginia Woolf és más kedvelt szerzők művei közül válogathatsz az Alinea Kiadó idén már 17 kötetesre bővült Klasszik sorozatában. A könyvekhez illő szalagos könyvjelzőket is találsz kínálatunkban, hogy egyedibbé varázsolhasd az ajándékot!

 

           

 

A Klasszik sorozat legutóbbi kötetei: Antoine de Saint-Exupéry Éjszakai repülésCharles Dickens Pickwick történetekHonoré de Balzac A szamárbőr és Virginia Woolf Hullámok.

                 

 

A már eddig is népszerű rózsás, álarcos, hajós, Eiffel-torony függős könyvjelzők mellett most karácsonyi mintákat is találsz, hópelyhes, hóemberes, karácsonyi csizmás és rénszarvasos függőkkel. Mutatunk pár képet a kínálatból.

Böngésszetek és válasszatok kedvetekre való könyveket és könyvjelzőket!        

            

Könyvjelzőinkről még több képet találsz webáruházunkban.

Karácsonyi ajánlataink itt tekinthetők meg. Az Alinea Kiadó webáruházában teljes szépirodalmi, tényirodalmi, gasztronómiai és gazdasági könyvkínálatunkra érvényes a legalább 20 százalékos kiadói kedvezmény.
Az Együtt kedvezőbb menüpontban tematikus könyvcsomagok vásárolhatók 30 százalékos kedvezménnyel.
Könyves ajándéktárgyak folyamatosan bővülő kínálatával is várjuk az ajándékot keresőket. 

Tartalomhoz tartozó címkék: blog klasszik ajánló
Keresés az oldalon
Kiemelt termékek
2.450 Ft 1.960 Ft
3.450 Ft 2.760 Ft
4.950 Ft 4.455 Ft
2.950 Ft 2.360 Ft