Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Rendben!
Termékek Menü

Gasztronómia

Többek között régi, akár évszázadokkal ezelőtti magyar szakácskönyvek új kiadásban, például Simai Kristóf akadémikusnak a felvidéki Körmöcbányán írt szakácskönyve 1795-ből, vagy éppen Zilahy Ágnes művét 1892-ből.

Könyvek a borokról, a borutakról, a magyar kisüzemi sörökről.

Ha igazi szakértő szeretne lenne, mélyítse el ismereteit  a borok és az ételek megfelelő párosításának tudományában.

Ha ételekről van szó, ne feledjük Krúdyt, akinek novellái igazi gasztronómiai időutazást ígérnek.

Rendezés:
Nézet:
4.450 Ft
Jelenleg nem rendelhető
2.950 Ft 2.499 Ft
Jelenleg nem rendelhető
3.950 Ft 3.357 Ft
Raktáron
2.950 Ft 2.499 Ft
Raktáron
3.950 Ft 3.357 Ft
Jelenleg nem rendelhető
2.950 Ft 2.499 Ft
Raktáron
2.950 Ft 2.499 Ft
Raktáron
3.450 Ft 2.933 Ft
Raktáron
11.850 Ft 7.945 Ft
Jelenleg nem rendelhető
2.950 Ft 2.499 Ft
Raktáron
2.950 Ft 2.499 Ft
Raktáron
2.950 Ft 2.507 Ft
Raktáron
10.850 Ft 7.595 Ft
Jelenleg nem rendelhető
4.950 Ft
Raktáron
3.950 Ft 3.357 Ft
Raktáron
4.450 Ft 3.782 Ft
Raktáron
3.950 Ft 3.357 Ft
Raktáron
2.950 Ft
Jelenleg nem rendelhető
2.950 Ft
Raktáron
2.950 Ft
Raktáron
2.950 Ft 1.475 Ft
Raktáron
2.980 Ft
Raktáron