Gasztronómia
Többek között régi, akár évszázadokkal ezelőtti magyar szakácskönyvek új kiadásban, például Simai Kristóf akadémikusnak a felvidéki Körmöcbányán írt szakácskönyve 1795-ből, vagy éppen Zilahy Ágnes művét 1892-ből.
Könyvek a borokról, a borutakról, a magyar kisüzemi sörökről.
Ha igazi szakértő szeretne lenne, mélyítse el ismereteit a borok és az ételek megfelelő párosításának tudományában.
Ha ételekről van szó, ne feledjük Krúdyt, akinek novellái igazi gasztronómiai időutazást ígérnek.
Szerző | Karin Knight - Tina Ruggiero |
4.900 Ft
Raktáron
Szerző | W. Ungváry Renáta |
3.500 Ft
Raktáron
Szerző | Hagymásy András, Marton Jenő, Vétek György |
Alcím | Útikalauz sörivóknak |
4.450 Ft
Jelenleg nem rendelhető
Szerző | Faragó József |
Alcím | Cefrék, főzdék, párlatok |
2.950 Ft
2.499 Ft
Raktáron
Szerző | Sztanev Bertalan |
Alcím | 21 vallomás borról és borkultúráról |
3.450 Ft
2.933 Ft
Raktáron
Az ízek harmóniája | |
Borkedvelők kézikönyve | |
Magyar borutak |
11.850 Ft
7.945 Ft
Jelenleg nem rendelhető
Szerző | Bogos Zsuzsanna |
Alcím | Régi magyar étkek |
2.950 Ft
2.499 Ft
Raktáron
Fejedelmi lakomák | |
Magyar szakácskönyv | |
Némely étkek ... |
10.850 Ft
7.595 Ft
Jelenleg nem rendelhető
Szerző | François Chartier |
Alcím | Ételek és borok párosításának művészete és tudománya |
4.950 Ft
Raktáron
Szerző | Sztanev B. – T. Dr. Bereczki I. – Fabók M. – Frank J. – Garamvári V. |
Alcím | Kézikönyv borkedvelőknek |
2.950 Ft
Raktáron
Szerző | Sztanev Bertalan – dr. Kendéné Toma Mária |
Alcím | Magyar borokról, ételekről, kóstolásról |
2.980 Ft
Raktáron