Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Rendben!
   

Szakácskönyvek

Gasztronómiai kínálatunkban megtalálhatók régi magyar szakácskönyvek szerkesztett (az eredeti nyelvezetet megtartó, de mai helyesírásra átírt változatú) kiadásai, köztük Simai Kristóf XVIII. századi kéziratos szakácskönyvének első nyomtatott kiadása és Czifray István által jegyzett Magyar nemzeti szakácskönyv új kiadása.

A mai gasztrokultúrát bemutató köteteink François Chartier gasztronómiai szakértő a borok és ételek párosításával foglalkozó könyve és a sikeres hazai gasztroblogger, Vrábel Krisztina két szakácskönyve, melyek közül a Főzd magad! 2011-ben a Szép Magyar Könyv versenyen elnyerte a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése oklevelét.

Rendezés:
2.950 Ft 2.360 Ft
Raktáron
10.850 Ft 7.595 Ft
Raktáron
4.950 Ft 3.960 Ft
Raktáron
3.950 Ft 3.160 Ft
Raktáron
4.450 Ft 3.560 Ft
Raktáron
3.950 Ft 3.160 Ft
Raktáron
3.950 Ft 3.160 Ft
Jelenleg nem rendelhető
4.950 Ft 3.960 Ft
Jelenleg nem rendelhető
Keresés az oldalon
Kiemelt termékek
2.450 Ft 1.960 Ft
3.450 Ft 2.760 Ft
4.950 Ft 4.455 Ft
2.950 Ft 2.360 Ft