Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Rendben!
Termékek Menü

A főnököm egy… seggfej, és az öné?

Ár:
1.950 Ft
1.690 Ft
Kiadói kedvezmény: 13%

Kötelező olvasmány minden főnöknek -- és beosztottnak.

Leírás

A munkahelyén álladóan frusztrált és mérges a főnökére? Ha akár hangosan, akár halkan azt válaszolja: igen, akkor el kell olvasnia ezt a könyvet, hiszen feltehetően több időt tölt a munkahelyén, mint bárhol másutt. Miért van egyre több „rossz‟ főnök? Miért nem tud jól kijönni velük? Mit tehet azért, hogy végre változtasson ezen a helyzeten? És mit tehetnek maguk a főnökök? Ezekre a kérdésekre talál válaszokat ebben a könyvben.

Ha ki akarja állítani főnöke bizonyítványát, feltétlenül olvassa el Margit Scönberger könyvének végén található különleges főnöktesztet. Ezzel fordíthat a helyzetén, most ön minősítheti a főnökét.

A kiadó tapasztalatai szerint az e könyvet vásárlók gyakran egyszerre több példányt vesznek. Nyilván nem tudhatjuk az okát, de a megérzésünk szerint a vevők éppen távoznak a munkahelyükről, és búcsúajándéknak szánják korábbi főnökeiknek...  

Lapozzon bele a könyvbe!

Tartalom
Vezetői típusok – és ahogyan kezeljük őket
Tízparancsolat a munkahelyi lelki stressz elkerüléséhez