Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Rendben!
Termékek Menü

Mielőtt a dugót kihúzná 2009

Ár:
2.950 Ft

Leírás

Nem feladatunk, hogy megmondjuk, mely bor tessék vagy mi az, ami divatos, ajánlott. Viszont kötelességünknek érezzük, hogy minél több olyan tényt, adatot, információt bemutassunk a bor szűkebb és tágabb környezetéről, amely a borospalack címkéjén nem található.

„E könyv lapjain keresztül azt az üzenetet szeretnénk az olvasókhoz eljuttatni, hogy a borral való találkozás ma is élményt jelent, legyen az egy pincelátogatás, terített asztal vagy borfesztivál. A bor nekünk szól, minket szeretne megszólítani. Nyitottsággal, érdeklődő kíváncsisággal közeledve mindez a munka nem volt hiábavaló.”

Borbás Mária

Egy könyv, amely iránytűje lehet minden felfedezőnek az édes nektárok és élénk savak óceánján. Ha felfedező útra indul a borok tengerén, ne hagyja otthon az iránytűjét!

www.boraszportalok.hu – bormagazin az interneten

Sztanev Bertalan a Borkedvelők kézikönyve, a Pincétől az asztalig és a Mielőtt a dugót kihúzná (1. kiadás) című könyvek szerzője.

 

Lapozzon bele a könyvbe:

A szerző előszava
Borbás Mária előszava
Tartalom