Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Rendben!
Termékek Menü

Sztárkeverők + Alkoholmámorban

Ár:
6.400 Ft
4.480 Ft
Kiadói kedvezmény: 30%
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Ben Elton: Sztárkeverők és Jack London: Alkoholmámorban című műve egy csomagban.

„Jack London oly érzékletesen ábrázolja a kocsmák közösség(de)formáló világát, oly plasztikusan mutatja be az alkohol személyiség(le)építő hatásait, oly kézzelfoghatóan festi le saját testi és lelki kínjainak gyönyöreit, oly pátosszal értekezik a zsugorodó alkotói elme alkohol általi főnixszárnyalásáról, oly mértékű odaadással magasztalja az alkoholizmus mindent felperzselő fenséges fertőjét, oly kívánatossá teszi az élet nevű halálos betegség éber nirvánában való átvegetálását, hogy az olvasó a végére kedvet kap mindezt a szörnyűséget saját irhájának mentése érdekében azonnal kipróbálni…” (Hagymásy András kocsmográfus, a Prágai kocsmakalauz című könyv szerzője)

Sztárkeverők

A legnépszerűbb zenei tehetségkutató műsor producere vérbeli manipulátor, aki azt gondolja, bárkit tud irányítani. Hidegzuhanyként éri, amikor újdonsült felesége kétheti házasság után beadja a válópert és a vagyona felét követeli. A sztárproducer azonban szeret nagyban játszani. Dupla vagy semmi ajánlatot tesz: a műsor győztesévé tesz bárkit, akit az asszony kiválaszt. Ha ez nem sikerül, átadja a teljes vagyonát.

További információkért kattintson az egyes könyvek lenti képeire!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!