Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Rendben!
Termékek Menü

Az exportsiker nyomában

Ár:
3.450 Ft
2.933 Ft
Kiadói kedvezmény: 15%
ISBN/vonalkód: 9786155303029
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

A hazai exportorientált vállalatokról sokat beszélünk, ám a konkrét ismereteink szerények. Ideje, hogy foglalkozzunk ezekkel a cégekkel, hiszen rajtuk múlik a magyar gazdaság versenyképessége.

A kötet a vállalatok nemzetközivé válásának nemzetközi és hazai tendenciáit áttekintve ad képet, és 10 sikeres hazai exportorientált cég esetével egészíti ki azt. A kiválasztott kis- és közepes méretű, magyar tulajdonban lévő vállalatok esetei alapján felvázoltuk azokat a kritikus sikertényezőket, amelyek a vállalatvezetők, vállalati szakemberek és gazdaságpolitikai döntés-előkészítők számára egyaránt tanulságosak lehetnek.

A könyvet Ábel István és Czakó Erzsébet szerkesztette, a szerzők a Budapesti Corvinus Egyetem Vállalatgazdaságtan Intézet munkatársai. Az exportsiker nyomában című kutatási projekt és eredményeként ez a kötet az intézet versenyképesség-kutatási hagyományait folytatja. 

Mi lehet a sikeres export titka? 
(Könyvismertető a Világgazdaságban, 2013. február 11., 2. oldal)

Lapozzon bele a könyvbe!

Copyright oldal
Tartalom
Bevezetés
Szerkesztők, szerzők
Esettanulmányok

 

További ajánlatunk

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!