Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Rendben!
Termékek Menü

Az exportsiker nyomában

Ár:
3.450 Ft
2.933 Ft
Kiadói kedvezmény: 15%
ISBN/vonalkód: 9786155303029
Átlagos értékelés: 2 / 5 csillag! (1)
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

A hazai exportorientált vállalatokról sokat beszélünk, ám a konkrét ismereteink szerények. Ideje, hogy foglalkozzunk ezekkel a cégekkel, hiszen rajtuk múlik a magyar gazdaság versenyképessége.

A kötet a vállalatok nemzetközivé válásának nemzetközi és hazai tendenciáit áttekintve ad képet, és 10 sikeres hazai exportorientált cég esetével egészíti ki azt. A kiválasztott kis- és közepes méretű, magyar tulajdonban lévő vállalatok esetei alapján felvázoltuk azokat a kritikus sikertényezőket, amelyek a vállalatvezetők, vállalati szakemberek és gazdaságpolitikai döntés-előkészítők számára egyaránt tanulságosak lehetnek.

A könyvet Ábel István és Czakó Erzsébet szerkesztette, a szerzők a Budapesti Corvinus Egyetem Vállalatgazdaságtan Intézet munkatársai. Az exportsiker nyomában című kutatási projekt és eredményeként ez a kötet az intézet versenyképesség-kutatási hagyományait folytatja. 

Mi lehet a sikeres export titka? 
(Könyvismertető a Világgazdaságban, 2013. február 11., 2. oldal)

Lapozzon bele a könyvbe!

Copyright oldal
Tartalom
Bevezetés
Szerkesztők, szerzők
Esettanulmányok

 

Vélemények

2.00
1 értékelés
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(1)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 2 / 5 csillag!
2021. 02. 05.
Ez egy tankönyv, gyakorlati tapasztalatokra, tippekre számítottam.

***

Sajnáljuk, ha nem nyerte el a tetszését a könyv felépítése. Ez a könyv valójában nem tankönyv, annak nem lenne jó. A könyv nagyobb része konkrét esettanulmányokból áll, amelyek exporttevékenységük révén (is) sikeressé váló hazai vállalatokat elemez.

Alinea Kiadó