Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Rendben!
   

A menedzsment művészete

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
4.950 Ft
4.455 Ft
Kiadói kedvezmény: 10%

Leírás

Henry Mintzberg napjaink egyik meghatározó és legtöbbet hivatkozott üzleti gondolkodója, sokan őt tartják a stratégiai menedzsment legnagyobb gurujának. A McGill Egyetem professzora, több, általa is alapított nemzetközi mesterképzés oktatója és számos díj birtokosa. Közismertségét annak a kritikus szemléletének köszönheti, mellyel több, addig szilárdnak hitt menedzsmentelméletet kérdőjelezett és cáfolt meg. Mintzberg gyakorlatilag minden olyan témával foglalkozott, amely valamilyen módon kapcsolódik a menedzserek munkájához. Széles körű munkássága miatt több terület is a saját szakértőjének tekinti. A kötetünkben tematikusan összegyűjtött cikkekkel mutatjuk be széles körű munkásságát. Reméljük, hogy diákok, tanárok és üzletemberek is megtalálják majd a számukra izgalmas és hasznos cikkeket. 

Henry Mintzberg 2006-ban nyerte el a Rajk László Szakkollégium Herbert Simon-díját. A díjat olyan elméleti szakemberek kaphatják, akik munkásságukkal jelentősen hozzájárultak a gyakorlati üzleti problémák megoldásához és meghatározó képviselői egy-egy menedzsmentterületnek. Az eddigi díjazottak között szerepel James G. March, Michael C. Jensen, Robert M. Grant, C. K. Prahalad és Hå
kan Håkansson. 

Itt olvasható a Henry Mintzberg 75. születésnapja alkalmából készült poszt az Alinea könyvesblogon.

Lapozzon bele a könyvbe!

Copyright oldal
Tartalom
Előszó
A stratégia fogalmának feltárása

Diverzifikáció: fikció és tények
A bal oldal tervez, a jobb oldal szervez
A döntéshozatal nem az, aminek gondolod

További ajánlatunk

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Keresés az oldalon
Kiemelt termékek
4.950 Ft 4.455 Ft
3.450 Ft 2.760 Ft
4.950 Ft 4.455 Ft