Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Rendben!
Termékek Menü

Szervezeti tanulás és döntéshozatal

Ár:
3.950 Ft
ISBN/vonalkód: 963 86651 3 0
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Elérhetőség: Jelenleg nem rendelhető

Leírás

„Jelen kötetünk olyan tanulmányokat tartalmaz, amelyeket bátran ajánlhatunk a szervezetek világában mozgó valamennyi szakembernek, legyen akár vállalatvezető, akár az államigazgatás munkatársa, akár elméleti kutató. James Marchnak mindannyiunk számára van mondanivalója.

Régóta ismert, de Thomas Kuhn óta rendszerbe is foglalt gondolatmenet, hogy a különböző tudományterületek közös vonása az, hogy a békés és viszonylag lassú fejlődés korszakait időről időre »tudományos forradalmak« szakítják meg. Ilyenkor megkérdőjeleződnek az adott tudományterület legalapvetőbb tételei is, új alapelvek, megközelítések (paradigmák) alakulnak ki, amelyek aztán megalapozzák ismét viszonylag hosszabb időre a »normál tudomány« fejlődési pályáját, s egyúttal utat nyitnak a tudományos eredmények robbanásszerű, gyakorlati alkalmazása felé.

Ilyen tudományos forradalom két kiemelkedő alakjának a neve találkozik most, amikor James March átveszi a Herbert Simon-díjat.‟

Chikán Attila

Lapozzon bele a könyvbe!

Copyright oldal
Tartalom
Bevezetés
Tanácsadók és kutatás a szervezetekben
Döntéshozatal és a döntést követő meglepetések

Új lehetőségek kutatása és tapasztalatok kihasználása a szervezeti tanulásban

 

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2018. 06. 23.