Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Rendben!
Termékek Menü

A Wall Street dzsungelében

Ár:
2.950 Ft
ISBN/vonalkód: 963 9659 03 7
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Jelenleg nem rendelhető

Leírás

Amikor először a befektetési bankok világába léptünk, azt gondoltuk, hogy egy sivatag peremén állunk. Azt hittük, a perzselő homokon túl oázis vár minket, és ha a hőséget kiálljuk, végül a mágikus forrás vizéből kortyolhatunk.

Neves business schoolokban frissen végzett fiatalemberek boldogan vetik magukat egy befektetési bank karjaiba. Közlegényként állnak be az agyonhajszolt pénzhajhászok öltönyös-nyakkendős seregébe, és elkeseredetten igyekeznek talpon maradni. Végül a még megmaradt ép eszükkel kiugranak – és megírják ezt a könyvet, amely a maga eredetiségében, cenzúrázás, finomítás és kurtítás nélkül festi le a Wall Street kaotikus karneváli forgatagát és a gépezetet mozgásban tartó bizarr alakokat. 

Felejtsenek el mindent, amit a Wall Streetről eddig olvastak, hallottak, felejtsék el, amit tanultak! John Rolfe és Peter Troob könyve kivetkőzteti öltönyeikből a bankárokat, és bepillantást enged a befektetési bankok világának csupasz valóságába.

 

Lapozz bele a könyvbe!

Tartalom
Prezentációk és koktélpartik
A tápláléklánc
Megvilágosodás

További ajánlatunk

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!