Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Rendben!
Termékek Menü

Büszkeség és balítélet

Ár:
2.950 Ft
2.499 Ft
Kiadói kedvezmény: 15%
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Új magyar fordításban 

Leírás

A Büszkeség és balítélet népszerűsége két évszázada töretlen. Jane Austen legismertebb regénye nemzedékek kedvence, egy méltán szerethető könyv. Vagyonos férjre vadászó lányos családok, jómódú feleséget kereső vagyontalan, rangban hozzájuk illő asszonyt kereső vagyonos fiatalemberek s a házasságokat befolyásolni akaró rokonok történetét követhetjük nyomon a XIX. század eleji Angliában. Jane Austen éleslátóan, könyörtelen iróniával ábrázolja a szereplőket, kifinomult történetszövése és humora kíséri végig a cselekményt.

Akik most találkoznak először a Büszkeség és balítélettel, végigizgulhatják, hogy az ötgyermekes Bennet család (és szomszédaik) hány leánya talál férjet, s a házasságokban mennyire egyeztethető össze az (anyagi) boldogulás és a (személyes) boldogság. Akik pedig már ismerik a történetet, most új fordításban élvezhetik újra a jellegzetes, megmosolyogtató karaktereket és élethelyzeteket, melyek a mai kor olvasójának sem idegenek. 

Jane Austen regénye most első megjelenése 200. évfordulója alkalmából, Weisz Böbe új magyar fordításában jelent meg.

Nézze meg a Büszkeség és balítéletből vett idézetekkel díszített bögréket, mágneses könyvjelzőket és hűtőmágneseket is!


Lapozzon bele a könyvbe!

A regény első oldalai

További ajánlatunk

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!