Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Rendben!
Termékek Menü

Kutyaszív

Ár:
1.850 Ft
1.572 Ft
Kiadói kedvezmény: 15%
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Az embertelenség és az ostobaság elleni tiltakozás könyve

Leírás

Mihail Bulgakov Kutyaszív című kisregényében Preobrazsenszkij professzor, a szervátültetések szaktekintélye szokatlan kísérletre vállalkozik, de az utcáról megmentett kutyán elvégzett operáció meglepő bonyodalmakat okoz – miközben az 1920-as évek Moszkvájában zajló történelmi kísérlet is folyamatosan abszurd helyzeteket szül.

„Az embertelenség és az ostobaság elleni tiltakozás a végkicsengése ennek a briliánsan megírt, szatirikus alkotásnak.”  (a művet színpadra állító Csíky Gergely Színház ismertetőjéből, port.hu)

Az Alinea Kiadó Klasszik sorozatának tizedik kötetében a címadó kisregény mellett Bulgakov három elbeszélése – A beszélő kutya, Az alkoholizmus hasznáról és a Bíborsziget – is olvasható, valamennyi Hetényi Zsuzsa fordításában.

„Hogyha azt akarja, hogy jó legyen az emésztése, volna egy jó tanácsom – ne beszéljen evés közben a bolsevizmusról és az orvostudományról. És isten őrizz, hogy ebéd előtt szovjet újságokat olvasson!”

A Klasszik sorozat bejutott a Szép Magyar Könyv verseny döntőjébe.

Lapozzon bele a könyvbe!

Kutyaszív
Bíborsziget
Tartalom

További ajánlatunk

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: orosz irodalom