Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Rendben!
Termékek Menü

Pálinkatúra

Ár:
2.950 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (7)
Hiánypótló könyv a népszerű ital kedvelőinek.

Leírás

Nagy utat tett meg a magyar pálinka a gumicsizmás emberek kezében didergő stampedliktől a kóstolóházak barátságos belső terében melengetett tulipános poharakig. Napjaink fogyasztási szokása köszönő viszonyban sincs az előző nemzedékek hagyományával. Ma már egyre több pálinkaturista járja az országot főzdetérképpel és párlatlistával. Könyvünkben egészen mélyre ástunk a magyar spiritusz múltjában, hogy eljussunk annak forrásvidékéig, és onnan indulva járjuk végig a tradicionális túraútvonalakat.

Pálinkatúra Magyarországon -- Hiánypótló könyv a népszerű ital kedvelőinek
A könyv nemcsak az egyre népszerűbb párlatokat előállító főzdékkel, azok termékeivel, és szigorú szabályokat betartó munkájukkal ismerteti meg az olvasót, hanem részletes történelmi áttekintést ad a Magyarországon a középkortól egyre népszerűbb ital elterjedéséről." 
(Magyar Hírlap)

Akit érdekel ez a párlatgőzös világ, bátran „tántorogja” végig Magyarország legjobb főzdéit Faragó Józseffel (ha nem is személyével, de könyvével), kortyoljon cseresznyét, törkölyt vagy éppen céklát, és ha már nagyon görbülnek a sorok (márpedig fognak), váltson csendes, alig negyvenfokos asszonypálinkára." (Vasárnapi Hírek)

Lapozzon bele a könyvbe!

Tartalom
A királyné életvizétől a magyar pálinkáig...

További ajánlatunk

Vélemények

5.00
7 értékelés
5
(7)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2019. 01. 18.
A férjem részére volt ajándék, aki minden tekintetben elégedett!!! Köszönjük!
| 5 / 5 csillag!
2019. 01. 10.
Gyermekeim és felnőtt unokáim számára vásároltam a könyvet, amit hasznosnak ítéltem meg már a tartalom alapján is. Az igényesség és fogyasztási kultúra kialakításában nagyon jó útmutató, főleg tapasztalatlan, fiatal felnőttek számára.
| 5 / 5 csillag!
2019. 01. 09.
Felnőtt gyermekeinek vásároltam, sok hasznos ismeretet adott a számukra az elmondásuk szerint.
| 5 / 5 csillag!
2018. 11. 28.
Nagyon érdekes, olvasmányos könyv.
| 5 / 5 csillag!
2018. 11. 18.
Érdekes új ismereteket nyújtó könyv!
| 5 / 5 csillag!
2018. 06. 25.
| 5 / 5 csillag!
2018. 01. 18.