Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Rendben!
Termékek Menü

Mielőtt a dugót kihúzná

Ár:
2.950 Ft
ISBN/vonalkód: 9789639659308
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Ma már egyre többen vannak, akik jól szeretnének bort választani. A jó választás garancia arra, hogy a borfogyasztás élményt jelentsen, de pénzmegtakarítással is járhat. A választás megkönnyítésére szövetkeztek e könyv szerzői, a bor- és a gasztronómiai kultúra elkötelezett hívei. 

A könyvükben olyan részletes információkat tesz közzé a hazai pincészetekről és boraikról Sztanev Bertalan, amelyek a címkén a legtöbb esetben nem talál meg a borok iránt érdeklődő. A pincészeteket felfedezni induló, vagy egyszerűen csak kikapcsolódni vágyó borturisták számára a vendégfogadás feltételeiről is igyekszünk összefoglalót adni. Fabók Mihály, a Gundel Étterem sommelier-je, Örökös Magyar Sommelier Bajnok, hasznos tippjeivel siet segítségünkre e könyv lapjain keresztül. 

A bor mellé szeretnénk harapnivalóról is gondoskodni. A pogácsa a legjobb borkorcsolya, melyről sok érdekességet olvashat T. dr. Bereczki Ibolya és Frank Júlia közreműködésének köszönhetően. Hozzáértő válogatásuk eredménye, hogy a legízletesebb pogácsák receptjeit is megtalálhatja a könyvben. 

Végül nem marad más hátra, mint a koccintás egy jó pezsgővel. A gyöngyöző ital történetét, készítési módjait, stílusait és kultúráját Garamvári Vencel segítségével ismerhetjük meg, aki nemcsak az Év Bortermelője, hanem elismert pezsgőkészítő is. 

Egészségére!

Sztanev Bertalan a könyv szerkesztője, 
a Borkedvelők kézikönyve és a Pincétől az asztalig című könyvek szerzője

Lapozzon bele a könyvbe!

A szőlőfajták, Fehér szőlők borai
Frank Júlia: Pogácsa, mint borkorcsolya

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!