Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Rendben!
Termékek Menü

Projekt- és beruházásfinanszírozás Magyarországon

Ár:
8.500 Ft
7.225 Ft
Kiadói kedvezmény: 15%
ISBN/vonalkód: 9786155669415
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (2)
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

„A strukturált finanszírozási formák magyarországi helyzetét és hátterét mutatja be a könyv, rendkívül alapos és részletes munka, emellett olvasmányos is -- nem utolsósorban az esettanulmányoknak köszönhetően. Hasznos szakkönyv nemcsak a pénzügyi szakma, hanem a jogászok, mérnökök, közigazgatásban dolgozók számára is. Ajánlom minden érdeklődőnek a Projekt- és beruházásfinanszírozás Magyarországon című könyvet abban a reményben, hogy segítségével számos sikeres projektfinanszírozás valósul meg a gazdasági szereplők együttműködésével Magyarországon.

Vida József, a Takarékbank Zrt. elnöke

Ha okosan csinálják, a strukturált finanszírozás mindenki érdekét szolgálja: az infrastruktúra és a nemzetgazdaság hosszú távon fejlődik, a tulajdonosok és a finanszírozók nyereséget realizálnak. Ehhez azonban be kell tartani az ügyletek alapszabályait, amelyeket ez a könyv részletez.

Fábián Gergely, a Magyar Nemzeti Bank ügyvezető igazgatója


Nyolc éve jelent meg a könyv első kiadása, Magyarországon hiánypótló műként. Éppen ak­kor, amikor a bankoknak a projektfinanszírozási hitelek okozták az egyik legnagyobb fejfájást. Még az is lehet, hogy ha pár évvel korábban elérhető és bemutatja a tranzakciók alapsza­bályait a piaci szereplőknek, akkor a bankok veszteségleírásai is kisebbek lehettek volna ... A második kiadás aktualizált esettanulmányai, az új Ptk. alapján módosított és fókuszáltabb jogi hátteret bemutató rész és a Magyar Nemzeti Bankkal együttműködésben megszületett, a rendszerkockázatokra és piacszabályozásra vonatkozó részek újabb, a hazai szakirodalom­ban korábban meglévő űrt töltenek ki.

 

Bán Zoltán, a Net Média Zrt. (Portfolio.hu) vezérigazgatója

Gyakorló finanszírozóként is nagy élvezettel és örömmel forgattam a kiadványt, és szívből gratulálok a szerzőknek, akikkel nemcsak szigorúan vett szakmai munkakapcsolat, hanem személyes barátság is összeköt. Mit is kívánhatnék, mint sikerekben gazdag, eredményes, a könyv által is közvetített, szakmailag igényes és tisztességes munkát minden kedves olvasónak!

Sass Pál, a Takarékbank Zrt. vezető üzleti tanácsadója

A könyv a Strukturált finanszírozás Magyarországon című könyv új, átdolgozott kiadása.

Letölthető excel mellékletek

Vélemények

5.00
2 értékelés
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2024. 01. 15.
Remek könyv ami betekintést ad a folyamatokba. Szerintem több lezárult projektet meglehetett volna példaként bemutatni.
| 5 / 5 csillag!
2020. 02. 15.
Mindkét könyv magas színvonalú, szakmai ismeret bővítésére és szinten tartására alkalmas kiadvány. Különösen hasznos számomra a projekt- és beruházásfinsnszírozás.