Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Rendben!
Termékek Menü

Sikerkovácsok

Ár:
3.950 Ft
3.357 Ft
Kiadói kedvezmény: 15%
ISBN/vonalkód: 963 86306 9 8
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Sir George, egy dél-afrikai bányavállalat elnöke az üzleti életből visszavonulva tizenkét elismert vállalatvezetőt – valódi sikerkovácsokat – lát vendégül skóciai várkastélyában. Felkéri őket, hogy számoljanak be arról: milyen menedzseri meglátásoknak, milyen vezetési technikák alkalmazásának tulajdonítják vállalataik sikerét? 

A világ minden tájáról érkező vendégek rövid előadásokban mutatják be az üzletről alkotott koncepcióikat, kitérve a vállalatok új versenykörnyezetére, a globális műszaki-gazdasági háttértényezők hatásaira, a vállalati működés legújabb sajátosságaira és napjaink jellegzetes versenyelőnyeire, sőt még kevéssé ismert menedzsment módszerekre is felhívják a figyelmet, amelyekre egyre inkább szükség lehet az üzleti sikerhez. 

E képzeletbeli menedzsertalálkozó hasznos ötletekkel, korszerű szemléletmóddal és üzleti koncepciókkal szolgál a mai menedzsereknek, a jövő vezetőinek, egyetemi hallgatóknak egyaránt – és mindazoknak, akik részesei korunk üzleti életének.

A könyv egyaránt szól menedzserekhez és munkatársaikhoz – dolgozzanak akár multinacionális óriásvállalatoknál, akár kis- vagy középvállalatoknál. Hozzásegíti őket, hogy megoldják azokat a feladatokat, amelyekkel a vezetők napjainkban szembesülnek.

Kornai Gábor elnök-vezérigazgató, AAM Tanácsadó Rt.

Aki egyszer is végigolvasta ezt a kötetet, könyvespolcának olyan helyére fogja tenni, ahol bármikor elérheti – hogy mint menedzser újra föllapozhassa egy-egy részletét, s így könnyen találjon megoldást éppen felmerülő problémájára.

Becsky Róbert, a Vezetéstudomány főszerkesztője

Széles látókör, felbecsülhetetlen tapasztalaton alapuló igazi »ötletbánya«, számtalan meggyőző menedzsmentkoncepció és vonzó vezetési technika – s mindez szemléletesen, élvezetes stílusban. Izgalmas szakkönyv!‟

Veress József egyetemi tanár, Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

 

Lapozzon bele a könyvbe!

Tartalom
A műfajról, előszó helyett
Az idő fodrozódása
Karcsúsítás tótágasban
Virutális vállalat: üdvözülés vagy elkárhozás
Álláskeresés – vezetőkiválasztás
Tárgy- és névmutató

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!