Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Rendben!
   

Strukturált finanszírozás Magyarországon

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
8.500 Ft
6.800 Ft
Kiadói kedvezmény: 20%

Leírás

Ritkán talál az ember releváns, aktuális, tartalmas hazai szakkönyvet. Most kivételesen szerencséje van, hiszen ilyet tart a kezében. A szerzők (Nádasdy Bence, Horváth S. Attila, Koltai József) az egyik legfontosabb finanszírozási technika rejtelmeibe vezetik be az olvasót kifejezetten felhasználóbarát módon. Ráadásul a nagy hitelek strukturált kihelyezése annak ellenére, hogy a jelenleg az egyik legnagyobb fejfájást okozza a bankoknak, elkerülhetetlenül továbbra is megtartja meghatározó szerepét a gazdasági életben. Technokrata címe senkit se riasszon el, bátran ajánlom mindenkinek, aki csak kicsit is érdeklődik a terület után. Hasznos olvasmány lesz.

Bán Zoltán,
a Net Média Zrt. (Portfolio.hu) vezérigazgatója

... ez a könyv tényleg a válság utánról szól: arról, hogy van gazdaság, van beruházási igény, van finanszírozás a válság után is. És hogy elkerüljük mindazokat a hibákat, amelyek előidézték ezt a mostani válságot, vagy legalábbis nehezítették helyzetünket, nem árt jobban megérteni a gazdaságfinanszírozás egyik legösszetettebb ágazatát: a strukturált hiteleket.

Dr. Király Júlia,
a Magyar Nemzeti Bank alelnöke

Hazai szerzők tollából sajnos nagyon kevés, jó értelemben szórakoztató szakkönyv kerül ki. Ez a mű, melyet gyakorló szakemberek írtak, elkerülte ezt a hibát. Úgy szabatos és szakmai nyelvhasználatában konzisztens, hogy nem szikár, úgy rendezett, hogy szerkezete nem unalmas, a leíró és magyarázó részek aránya éppen megfelelő.

Harmati László,
az FHB Bank vezérigazgatója

„...a strukturált finanszírozás messze nem csak banki munkatársak számára alapvető fontosságú, hanem termelő- és szolgáltatóvállalatok, fejlesztők, műszaki, jogi, pénzügyi, biztosítási, adóügyi és még számos további területen működő konzultánsok, de még a közszféra szereplői számára is alapvető ismereteket hordoz. Megtanít a másik fejével való gondolkodásra, a társterületek és specialistái tiszteletére, a műszaki és közgazdasági modellek egymásra hatásának szigorú tudományhatárokat meghaladó értékelésére.‟

Gáldi György,
az MKB Bank vezérigazgató-helyettese

 

Lapozzon bele a könyvbe!

Tartalom
Előszó
Bevezetés
Ajánlás
Strukturált tranzakciók pénzügyi összeállítása, pénzügyi strukturálás
Finanszírozási kockázatok, a kockázatok kezelése
A hitelszerődés
Egyéb Ptk alapú biztosítékok
Ingatlanfinanszírozás


Letölthető excel mellékletek

További ajánlatunk

Vélemények

| 5 / 5 csillag!
2019. 01. 09.

Írja meg a véleményét!


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Keresés az oldalon
Kiemelt termékek
3.450 Ft 2.760 Ft
4.950 Ft 4.455 Ft
2.950 Ft
3.950 Ft 3.160 Ft