Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Rendben!
Termékek Menü

Strukturált finanszírozás Magyarországon

Ár:
8.500 Ft
ISBN/vonalkód: 9789639659612
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Sajnos nem kapható!
Kifutás dátuma:
2020-11-07

Leírás

Ritkán talál az ember releváns, aktuális, tartalmas hazai szakkönyvet. Most kivételesen szerencséje van, hiszen ilyet tart a kezében. A szerzők (Nádasdy Bence, Horváth S. Attila, Koltai József) az egyik legfontosabb finanszírozási technika rejtelmeibe vezetik be az olvasót kifejezetten felhasználóbarát módon. Ráadásul a nagy hitelek strukturált kihelyezése annak ellenére, hogy a jelenleg az egyik legnagyobb fejfájást okozza a bankoknak, elkerülhetetlenül továbbra is megtartja meghatározó szerepét a gazdasági életben. Technokrata címe senkit se riasszon el, bátran ajánlom mindenkinek, aki csak kicsit is érdeklődik a terület után. Hasznos olvasmány lesz.

Bán Zoltán,
a Net Média Zrt. (Portfolio.hu) vezérigazgatója

... ez a könyv tényleg a válság utánról szól: arról, hogy van gazdaság, van beruházási igény, van finanszírozás a válság után is. És hogy elkerüljük mindazokat a hibákat, amelyek előidézték ezt a mostani válságot, vagy legalábbis nehezítették helyzetünket, nem árt jobban megérteni a gazdaságfinanszírozás egyik legösszetettebb ágazatát: a strukturált hiteleket.

Dr. Király Júlia,
a Magyar Nemzeti Bank alelnöke

Hazai szerzők tollából sajnos nagyon kevés, jó értelemben szórakoztató szakkönyv kerül ki. Ez a mű, melyet gyakorló szakemberek írtak, elkerülte ezt a hibát. Úgy szabatos és szakmai nyelvhasználatában konzisztens, hogy nem szikár, úgy rendezett, hogy szerkezete nem unalmas, a leíró és magyarázó részek aránya éppen megfelelő.

Harmati László,
az FHB Bank vezérigazgatója

„...a strukturált finanszírozás messze nem csak banki munkatársak számára alapvető fontosságú, hanem termelő- és szolgáltatóvállalatok, fejlesztők, műszaki, jogi, pénzügyi, biztosítási, adóügyi és még számos további területen működő konzultánsok, de még a közszféra szereplői számára is alapvető ismereteket hordoz. Megtanít a másik fejével való gondolkodásra, a társterületek és specialistái tiszteletére, a műszaki és közgazdasági modellek egymásra hatásának szigorú tudományhatárokat meghaladó értékelésére.‟

Gáldi György,
az MKB Bank vezérigazgató-helyettese

Ez a könyv már nem rendelhető, de megjelent a könyv új, átdolgozott kiadása Beruházás- és projektfinanszírozás Magyarországon címmel.

Lapozzon bele a könyvbe!

Tartalom
Előszó
Bevezetés
Ajánlás
Strukturált tranzakciók pénzügyi összeállítása, pénzügyi strukturálás
Finanszírozási kockázatok, a kockázatok kezelése
A hitelszerődés
Egyéb Ptk alapú biztosítékok
Ingatlanfinanszírozás


Letölthető excel mellékletek

További ajánlatunk

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2019. 01. 09.