Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Rendben!
   

A szenvedelmes kertész

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
2.450 Ft
Kedves-szellemes írás, nem csak kertészeknek.

Leírás

Amíg csak távoli és felületes szemlélőként néztem a kész művet, mármint a kertet, addig a kertészeket különlegesen finom, költői lelkületű embereknek tartottam, akik madárdalt hallgatva virágillatot termesztenek. Most, hogy közelebbről szemlélem a dolgaikat, rájövök, hogy az igazi kertész nem virágot nevel, hanem a talajt, a földet ápolja. Beássa magát a földbe, s mindazt a látványt, ami fölötte van, átengedi nekünk, henyélő mihasznáknak. A földbe merülve él. A komposztrakásban állít magának emlékművet. Az édenkertbe lépve mámorosan szippantana egyet a levegőből, mondván: Istenemre, ez aztán a humusz!

Josef Čapek rajzaival.

Kedves-szellemes írás, nem csak kertészeknek, hanem mindenkinek, aki kapott már évelő cserepes virágot, ami soha többé nem hajtott ki; aki tolt már fűnyírót; aki nem tolt, de vágyik rá; aki vegetáriánus; aki húsevő; aki a virágot szereti; aki imád az időjárásról beszélgetni; aki szereti szidni Aigner Szilárdot; és mindenkinek aki szereti Capeket.‟ (Sárhelyi_Erika)

Emiatt iratkoztam be a Kertészeti Egyetemre! Kellett egy év, mire rájöttem, hogy kertészMÉRNÖKI a kar…Váltottam, de a könyvet szinte kívülről fújom. Hányszor jut eszembe nyáron az ima az esőért… (Esmeralda)

...nagyon szórakoztató könyv volt, a könyv lapjai közül időnként mintha nedves föld, komposzt és tömény rózsaillat szökött volna ki, igazán kellemes olvasmány őszre. (Cotta)

(Vélemények a könyvről a moly.hu-n.)

Lapozzon bele a könyvbe!
Miből lesz a kert és kiből a kertész? 
Eljön a március is

További ajánlatunk

Vélemények

| 4 / 5 csillag!
2017. 12. 05.

eddig még csak beleolvasni volt időm, de jónak tűnik
Írja meg a véleményét!


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Keresés az oldalon
Kiemelt termékek
4.950 Ft 4.455 Ft
3.450 Ft 2.760 Ft
4.950 Ft 4.455 Ft