Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Rendben!
Termékek Menü

Mit is jelent a termékértékelés?

A webáruházak nagy része lehetőséget biztosít az általa árusított termékek értékelésére. Ez segítheti a vásárlást mérlegelő (reménybeli) vásárlókat. Azért, hogy mindez korrekten történjen, egy jogszabálymódosítás (2008. évi XLVII törvény 7.§ 8.) előírja, hogy az értékelés részleteiről tájékoztatni kell a fogyasztót. Ennek megfelelően az Alinea Kiadó is módosította a szerződési feltételeket: 

A webáruházban lehetőség van az egyes termékeket véleményezni. Mivel a kínálatunk nagy része a legtöbb könyvkereskedőnél is kapható, ezért a véleményezésnek nem előfeltétele, hogy a véleményező nálunk vásárolja meg a termékeket, megteheti ezt bármely más kereskedőnél (akár hagyományosnál, akár netesnél), de megalapozott lehet a véleménye ajándékba kapott, kölcsön kapott vagy könyvtárból kikölcsönzött könyvekről is. A webáruház nyilvánvalóan nem tudja garantálni, hogy a véleményző elolvasta a teljes könyvet, így olyan személy is adhat véleményt, aki a könyvnek csak egy részét olvasta, esetleg semmit sem olvasott belőle.