Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Rendben!
   

Tévedésből bankár

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.450 Ft
2.760 Ft
Kiadói kedvezmény: 20%

Leírás

A fellendülés és a rákövetkező visszaesés során az első sorban találtam magam a Wall Street két legtekintélyesebb befektetési bankjában. A Morgan Stanley-nél és a Goldman Sachs-nál szerzett tapasztalataim alapján mondom el, hogyan alakult át az iparág. Igyekszem őszinte és követhető leírást adni arról, hogyan működnek e társaságok, mit csinálnak a befektetési bankárok valójában, és hogyan folynak az üzletek. Tágabban nézve annak a történetét mondom el, ahogyan ezek a cégek és az iparág egésze kulturálisan és strukturálisan reagáltak először saját példátlan terjeszkedésükre, majd az új évezred pusztító visszaesésére.‟

Valamikor régen a befektetési bankár kötelességet érzett az egymással kölcsönös kapcsolatban álló ügyfelek, intézmények és piacok iránt. Az intézmény reputációját tekintették a legfontosabb értéknek. A befektetési bankároknak egyszerre kellett sikeresnek lenniük az ügyfelek kiszolgálásában, az üzlet megóvásában és a közérdek megvédésében. Ennek az ideálnak a helyére lépett az, hogy a munkatárs értéke kizárólag attól függ, mennyi árbevételt termelt aznap – függetlenül attól, hogy honnan jött a pénz.

Jonathan A. Knee könyve helyzetjelentés a válságba rohanó pénzügyi világról.

 

Lapozzon bele a könyvbe!

Tartalom
Csirkét minden fazékba
Amit a befektetési bankárok igazából csinálnak
A tehetséges bankár drámája
Kilátás a csúcsról

 

További ajánlatunk

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Keresés az oldalon
Kiemelt termékek
4.950 Ft 4.455 Ft
3.450 Ft 2.760 Ft
4.950 Ft 4.455 Ft