Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Rendben!
Termékek Menü

Tőzsdemámor

Ár:
2.950 Ft
ISBN/vonalkód: 9789639659186
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Jelenleg nem rendelhető

Leírás

A Tőzsdemámor újszerű megközelítésben elemzi a tőzsdei szárnyalásokat, az elmúlt évek nagy árfolyam-emelkedéseit. Segít abban, hogy megértsük, mi befolyásolja a piacokat és a befektetőket, hogyan alakulnak ki és milyenek a spekulációs buborékok. A szerző figyelmeztet, hogy bekövetkezhet az elmúlt években tapasztaltnál jóval gyengébb teljesítmény is, s leírja, hogyan védekezhetünk ez ellen. 

Az elméletileg megalapozott és egyben olvasmányos könyv méltán váltotta ki a szakma elismerését, de nem csak a tőzsde iránt érdeklődőknek hasznos olvasmány. Közelítésmódja az élet más területein is jól használható, hiszen buborékok nemcsak a pénzügyi piacokon léteznek... 

Robert J. Shiller a Yale Egyetem közgazdaságtan-professzora, 1996-ban elnyerte a Paul A. Samuelson díjat, 2013-ban pedig a közgazdasági Nobel-emlékdíjat. A Tőzsdemámor (Irrational Exuberance) című könyve eddig 13 nyelven jelent meg.

 

... Tanulságos olvasmány, és bár arra ez a könyv sem ad választ, hogyan kereshetünk egymillió dollárt gyorsan a tőzsdén, arról talán meggyőz, hogy ezen nem is érdemes gondolkodni."

Jaksity György,
A pénz természete című könyv szerzője,

a Concorde Értékpapír Rt. ügyvezető igazgatója

„Azt üzeni a befektetőknek, legyenek bölcsek és ügyeljenek portfóliójuk kellő diverzifikálására. Tegyenek félre többet, és ne számítsanak arra, hogy az elmúlt évtizedek két számjegyű árfolyam-nyereségei nyugdíjas éveikig fennmaradnak.‟

Burton G. Malkiel,
a Bolyongás a Wall Streeten című könyv szerzője,

The Wall Street Journal

 

Lapozzon bele a könyvbe!

Tartalom
Előszó
Előre nem látható gyorsító tényezők: az internet, a baby boom és más események

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!