Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Rendben!
Termékek Menü

A vállalatértékelés kézikönyve

Ár:
0 Ft
ISBN/vonalkód: 9786155303876
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (2)

Aswath Damodaran megkerülhetetlen a vállalatértékeléssel foglalkozó szakemberek számára.

Elérhetőség: Jelenleg nem rendelhető

Leírás

Útmutató a befektetésekhez

A vállalatértékelés kézikönyve az alapvető értékelési fogalmakat, modelleket mutatja be úgy, hogy az értékeléssel kapcsolatos ismereteket összekapcsolja az iparági sajátosságokkal és a cégek életciklusbeli fázisainak jellegzetességeivel is. A könyvet haszonnal forgathatja minden részvénybefektető, cégtulajdonos, sikeres vezető, érdeklődő alkalmazott és a közgazdaságtani kérdések iránt nyitott olvasó, aki bepillantást szeretne nyerni nemcsak a stratégia, az üzleti modell értéket befolyásoló hatásaiba, hanem a cégértékelés szakmai részleteibe, annak módszertanába és felhasználási lehetőségeibe is.

Magyar tapasztalatokkal

A vállalatértékelésnek országspecifikus kérdései, jellemzői is vannak, a könyv záró fejezetében Reszegi László a hazai értékelési sajátosságokat és gyakorlati tapasztalatokat foglalja össze tanulmányában.

Aswath Damodaran elnyerte a Rajk Szakkollégium Herbert Simon-díjátebből az alkalomból jelent meg magyarul A vállalatértékelés kézikönyve a Rajk Szakkollégium és az Alinea Kiadó közös kiadásában.


Lapozzon bele a könyvbe! (A könyv néhány oldalának letöltése pdf-ben.)

Tartalom
Előszó a magyar kiadáshoz

Bevezetés

 


Aswath Damodaran a vállalatértékelésről (angol nyelvű):

Vélemények

5.00
2 értékelés
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2021. 09. 29.
| 5 / 5 csillag!
2018. 01. 28.