Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Rendben!
   

A Gazda

a_gazda Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.450 Ft
2.760 Ft
Kiadói kedvezmény: 20%
Igazi kuriózumot vehet a kezébe az olvasó: Szilvási Lajos eddig kiadatlan, az író hagyatékában rejtőző regényét.
Leírás

Igazi kuriózumot vehet a kezébe az olvasó: Szilvási Lajos eddig kiadatlan, az író hagyatékában rejtőző regényét.

A 80-as évek elején Szilvási – saját korában játszódó népszerű regényei után – egy új, nagyszabású munkába kezdett: a Jegenyék című történelmi sorozatba. A Gazda a kulcs e regényciklushoz. A történet eleje az 1980-as években játszódik, majd egy hosszabb visszatekintést olvashatunk a szereplőkről és az őseikről. Az előzmények bemutatása adhatta az ötletet a szerzőnek: nem kellene itt abbahagynia, erre egy hosszabb sorozatot lehet építeni… A bojnyik, A jackman, A kísértet és A vincellér című kötetekben megírta a Jegenye család 19. századi életének és a korszak fontos szereplőinek a történetét. A Gazdát pedig félrerakta, hogy majd akkor vegye újra elő, amikor a sorozat időben odaér. A teljes sorozatot sajnos már nem írhatta meg, A Gazda viszont most – bő 30 évvel megírása után – végre az olvasók kezébe kerülhet.

Talán nem túlzás azt állítani, hogy minden magyar könyvespolcon sorakozik néhány Szilvási Lajos-kötet. Ám az egyik legolvasottabb magyar író most megjelent regényét még a gyűjtők sem ismerhetik. A Gazda évtizedekig pihent kéziratban... (A Vasárnapi Hírek Szenzáció a hagyatékból című cikkéből.)

Újra kapható A vincellér is, a szerző sokáig lappangó regénye.

Válasszon egyszerre több Szilvási könyvet: 6000 forint felett ingyenes a házhozszállítás!

Szereti Szilvásit? Tudjon meg többet az íróról!>>>

További ajánlatunk

Vélemények
| 0 / 5 csillag!
2017. 12. 02.

Nagyon örülök, hogy végre olyan könyvek birtokába kerülhettem, amik már régóta hiányoztak a gyűjteményemből. Érdeklődni szeretnék, hogy mikor lehet kapni majd a Gazda és a Kísértet köteteket? Azok még nincsenek meg. Ha megjelenik kérhetnék értesítést? Köszönöm.
Tisztelettel Weisz Mihályné
Írja meg a véleményét!


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Keresés az oldalon
Kiemelt termékek
3.450 Ft 2.760 Ft
4.950 Ft 4.455 Ft
2.950 Ft 2.360 Ft
3.950 Ft 3.160 Ft