Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Rendben!
Termékek Menü

A bor női szemmel

Ár:
3.450 Ft
2.933 Ft
Kiadói kedvezmény: 15%
ISBN/vonalkód: 9786155303753
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (2)

21 vallomás borról és borkultúráról

Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Kell egy könyv a borról a nőknek is! Olyan, amely engedi megláttatni a bor egy másik arcát – olyat, amelyről beszélni csak ők tudnak. Huszonegy vallomás a borról olyan nőktől, akiknek az életét valamilyen mértékben meghatározta a bor. Vallomások a borról, ahogyan ők látják, ahogy a mindennapjaikban, ünnepeikben, örömükben és bánatukban tapasztalják, átélik. Sok személyes élménnyel, érzéssel, gyengédséggel, őszinteséggel és megértéssel van fűszerezve minden mondanivalójuk: kinek életről, másnak hivatásról vagy éppen csak egy szép szerelemről.

Akik a borról vallomást tesznek: Berecz Stéphanie, Bereczki Ibolya, Borbás Marcsi, Csézy Erzsébet, Debreczeni Mónika, Erdősi Mária, Garamvári Zsuzsa, Gál Helga, Gálné Dignisz Éva, Gere Andrea, Győri Enikő, Hajdu Edit, Heimann Ágnes, Herczegh Ágnes, Káli Ildikó, Keményné Koncz Ildikó, Kiss Eliza, Luka Enikő, Mészáros Gabriella, S. Hegyi Lucia, Thummerer Éva.

Lapozzon bele a könyvbe

Címoldal
Tartalom
Előszó
„Ági, ezt neked kell csinálnod!" – Heimanné Kelemen Ágnes
A bor életformámmá vált – Káli Ildikó
Magyarország háziasszonya" – Borbás Marcsi

Vélemények

5.00
2 értékelés
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2019. 07. 07.
Végre a nők szemszögéből írnak a borról!
| 5 / 5 csillag!
2018. 12. 20.
Férfiismerőseim szerint vonzó egy bort értékelő, kedvelő hölgy, aki hozzá tud szólni az éppen kóstolt borhoz. A könyv nagyon érdekes.