Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Rendben!
Termékek Menü

Büszkeség és balítélet már hűtőmágnesen is

Alinea
2014. 10. 20. 07:26:21
 

Jane Austen, ajándék, hűtőmágnes, Büszkeség és balítélet


A bögrék után hűtőmágnesekkel bővül az ajándéktárgyaink köre: megérkeztek a Büszkeség és balítélet kedvelt idézeteivel díszített hűtőmágnesek a könyv jubileumi kiadásának stílusában. Hét emlékezetes mondat a 200 éve méltán népszerű könyvből. 
 

A Büszkeség és balítéletnek sok maradandó mondata van, amelyekre hosszú ideig emlékszünk a könyv elolvasása után, és amelyekről könnyen felismerjük, hogy melyik regényről is van szó. Nem véletlenül: olyan gondolatok ezek, amelyek nagyon jól jellemzik a Büszkeség és balítélet hangulatát. Ezeket a mondatokat a rajongók szinte kívülről tudják. Ha ezek ennyire népszerű gondolatok, akkor miért ne lehetnének a szemünk előtt minden nap? Miért ne ajándékozhatnánk a Büszkeség és balítélet iránt rajongó ismerőseinknek – vagy épp annak, akinek szívünk szerint szól a gondolat üzenete? Mostantól lehet. Elkészültek a Büszkeség és balítéletből vett idézetekkel díszített hűtőmágnesek. Hét nagyszerű mondat a könyvből és a könyv jubileumi kiadásának borítója kicsinyítve. A mágnesek egyesével megvásárolhatók, de aki a könyvet veszi, az ajándékba választhat magának egyet. 


A hűtőmágnesek a következő idézetekkel kaphatók:


Meg kell engednie, hogy elmondjam, mennyire lelkesen csodálom és szeretem...

„Az életfilozófiám: csak úgy emlékezzünk a múltra, hogy örömet okozzon.” 

Nem várhatjuk el, hogy az életteli fiatalember mindig körültekintő és megfontolt legyen."

„… soha ennyire őszintén nem érezte, hogy viszont tudná szeretni ezt a férfit, mint most, amikor már minden szerelem hiábavaló.”

„Általánosan elfogadott igazság, hogy egy vagyonos, ám nőtlen fiatalembernek mindenképp asszonyra van szüksége.” 

„Most legyen őszinte, csak nem az arcátlanságom bűvölte el?” 

„... és még mindig ilyen lennék, ha ön nem lenne, drága, kedves Elizabeth!” ,

vagy válassza a könyvborítós verziót (idézet nélkül)!

Az idézetes bögrék továbbra is kaphatók.

hűtőmágnesek

Tartalomhoz tartozó címkék: ajánló blog