Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Rendben!
   

Az Isten tragédiája

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
2.480 Ft
1.985 Ft
Kiadói kedvezmény: 20%

Leírás

Ivánfy Jaksity György pimaszul humoros és egyben irgalmatlanul merész – ha tetszik: eretnek – vállalkozásba fogott. Mert ez a regény arról szól, hogy a világtörténelem felettébb kínos tapasztalatai alapján sajnos nem lehet – legalábbis racionális megközelítésben nem – kizárólagos a Biblia két könyvének eszmerendszere, hiszen a világ nem úgy működik, ahogy azt Mózes – az Atyaúristen útmutatása alapján – kőtáblákba véste, de úgy sem, sajnos, ahogy a Messiás, Jézus elképzelte.

Totális és globális csődhelyzet – sugallja a szerző. Írói attitűdje azonban e témához a XXI. század racionális és minden illúzióval leszámolt gondolkodójáé. Azé, aki hetven évet megélve látott már világégést, genocídiumot, látott természet és ember okozta katasztrófákat, látott üres ígéretekre alapozott politikai populizmust.

Ez a letehetetlen olvasmány azokhoz szól, akik évezredes dogmákat is képesek kérdésesnek látni, és megérteni, értelmezni merik az apokrifek rögzült hitté váló tanainak színét és fonákját.

További ajánlatunk

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2019. 10. 17.
Egyik kedvenc könyvem.
Keresés az oldalon
Kiemelt termékek
4.450 Ft 3.560 Ft
3.450 Ft 2.760 Ft