Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Rendben!
   

Az Isten tragédiája

Az Isten tragédiája Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
2.480 Ft
1.985 Ft
Kiadói kedvezmény: 20%
Leírás

Ivánfy Jaksity György pimaszul humoros és egyben irgalmatlanul merész – ha tetszik: eretnek – vállalkozásba fogott. Mert ez a regény arról szól, hogy a világtörténelem felettébb kínos tapasztalatai alapján sajnos nem lehet – legalábbis racionális megközelítésben nem – kizárólagos a Biblia két könyvének eszmerendszere, hiszen a világ nem úgy működik, ahogy azt Mózes – az Atyaúristen útmutatása alapján – kőtáblákba véste, de úgy sem, sajnos, ahogy a Messiás, Jézus elképzelte.

Totális és globális csődhelyzet – sugallja a szerző. Írói attitűdje azonban e témához a XXI. század racionális és minden illúzióval leszámolt gondolkodójáé. Azé, aki hetven évet megélve látott már világégést, genocídiumot, látott természet és ember okozta katasztrófákat, látott üres ígéretekre alapozott politikai populizmust.

Ez a letehetetlen olvasmány azokhoz szól, akik évezredes dogmákat is képesek kérdésesnek látni, és megérteni, értelmezni merik az apokrifek rögzült hitté váló tanainak színét és fonákját.

További ajánlatunk

Keresés az oldalon
Ezeket nézte meg:
2.480 Ft 1.985 Ft
Kiemelt termékek
2.450 Ft 1.960 Ft
3.450 Ft 2.760 Ft
4.950 Ft 4.455 Ft
2.950 Ft 2.360 Ft