Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Rendben!
   

Hitelintézetek könyvvizsgálata és ellenőrzése

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
5.490 Ft
4.392 Ft
Kiadói kedvezmény: 20%

Leírás

A Hitelintézetek könyvvizsgálata és ellenőrzése egy eddig létező űrt hivatott betölteni a felsőfokú oktatás számára elérhető tankönyvpiacon. Egyszerre ad átfogó képet a hitelintézetek három legjelentősebb területének (hitelezés, betétgyűjtés, treasury tevékenység) legfontosabb számviteli ismereteiről, valamint az ezeket a területeket érintő részletes könyvvizsgálati eljárásokról. A könyv a szakmában egyedülálló módon a valós értékelés problematikájával is foglalkozik, illetve a könyvvizsgálati ellenőrzésen kívül átfogóan ismerteti a külső (PSZÁF- és MNB-) ellenőrzések módját és az egyetemi, főiskolai hallgatókon kívül a szakmában már aktívan dolgozók számára is nélkülözhetetlen ismereteket nyújt. 

„Évtizedes könyvvizsgálói tapasztalat és tanári munka ötvözete, remek és régóta várt kézikönyv a szektor szereplői számára.‟

Erdei Tamás, elnök-vezérigazgató, MKB Bank;
elnök, Magyar Bankszövetség

Egy hazánkban úttörő kiadványnak számító szakkönyv, amely hasznos és egyben nélkülözhetetlen olvasmány nemcsak a hallgatók számára, hanem a gyakorló szakembereknek egyaránt.

Dr. Lukács János elnök, Magyar Könyvvizsgálói Kamara;
tanszékvezető, Budapesti Corvinus Egyetem Pénzügyi Számvitel Tanszék

 

Lapozzon bele a könyvbe!

Tartalom
Bevezető

 

További ajánlatunk

Vélemények

| 5 / 5 csillag!
2019. 02. 09.

Írja meg a véleményét!


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Keresés az oldalon
Kiemelt termékek
4.950 Ft 4.455 Ft
3.450 Ft 2.760 Ft
4.950 Ft 4.455 Ft