Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Rendben!
Termékek Menü

Bárki lehet tőzsdés

Ár:
2.950 Ft
2.499 Ft
Kiadói kedvezmény: 15%
ISBN/vonalkód: 9789639659490
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Elérhetőség: Jelenleg nem rendelhető

Leírás

A befektetők körében már-már klasszikusnak számító könyvben Fellegi Tamás a befektetések világába kalauzolja el az olvasót. Személyes tapasztalatain – sikerein éppúgy, mint kudarcain – keresztül ismerhetjük meg a különböző befektetési piacokat. 

A Bárki lehet tőzsdés ötödik kiadása lényegesen kibővült a korábbi magyar és angol nyelvű kiadásokhoz képest. 

„Sajátos hangvételű és rendkívül érdekes időutazás, amit e könyv kínál. Ki mesélhetné el hitelesebben az elmúlt évtizedek tőkepiaci történéseit, mint egy hazai – sokat próbált – spekuláns. Szórakoztató olvasmány a kezdőknek tanulásként, a haladóknak visszaemlékezésként.‟

Cselovszki Róber, az Erste Bank Befektetési Rt. igazgatója

Igen meghökkentő és egyben tanulságos olvasmány a piacgazdaságba való átmenet olyan kelet-közép-európai érdekességeiről, mint »ingyen ebéd« a bankoktól, a spekuláns tőkéjét hetek alatt felemésztő hiperinfláció, vagy az olyan hatalmas kötvényhozamok, melyekről mi nyugati befektetők nem is álmodhattunk.

Salomon John Drury, a JP Morgan londoni brókere

A szerző a hazai és nemzetközi tőzsdei lehetőségek korlátlan tárházába nyújt bepillantást, amit a saját tapasztalatai tesznek hitelessé, és mások számára is tanulságos élménnyé.

Kecskeméti Judit, az Anno Tőzsdeklub elnöke

Az olvasók egy vérbeli befektetőtől ismerhetik meg a lassan formálódó magyar részvénypiac múltját és jelenét. Egy nem csak izgalmas, de hasznos történet, amely a hazai börze mellett a rendszerváltáskori valutaarbitrázstól a kárpótlási jegy piacán át egészen a Nokia és Google részvények szárnyalásáig terjed.

Korányi G. Tamás, a Napi Gazdaság tőzsdei rovatvezetője

További ajánlatunk

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2019. 12. 11.
Kitűnő olvasmány, élethűen mutatja be a rendszerváltás környékéről indulva a folyamatos pénzügyi és befektetési stratégiái fejlődését egészen napjainkig az író.