Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Rendben!
   

Döntéselmélet

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
5.900 Ft
4.956 Ft
Kiadói kedvezmény: 16%

Minden jelenlegi és leendő vezetőnek kötelező olvasmány"

Leírás

A könyv második kiadása éppen egybeesett a Döntéselmélet Tanszék megalakulásával a Budapesti Corvinus Egyetemen (a volt közgázon). Ezt fontos állomásnak tartjuk, amely jelzi e diszciplína térhódítását. Az első kiadás sikere – például az, hogy vezette az üzleti könyvek sikerlistáját – visszaköszön a könyvre épülő kurzusok iránti fokozott érdeklődésben. Továbbra is az a célunk, hogy a megszerzett ismereteket új kontextusba helyezve és kibővítve egy olyan szemléletet közvetítsünk, ami már átvezet a gyakorlat világába. Ezért bátran ajánljuk könyvünket a gyakorló vezetőknek is, akik kézikönyvként használhatják problémamegoldó tevékenységük során. 

„Zoltayné Paprika Zita könyve rendkívüli vállalkozás, nagyon magas színvonalon megvalósítva. Az emberi döntésekkel kapcsolatos valamennyi ma ismert kérdéskört átfogja, s olyan módon helyezi őket a környezetükbe, hogy abból a témával ismerkedő diáktól a sikeres menedzserig mindenki tanulhat. Minden jelenlegi és leendő vezetőnek kötelező olvasmány, és természetesen a kutatóknak is. Ráadásként a könyv szerkesztése, stílusa kifejezetten élvezetessé teszi a tanulást.‟

Chikán Attila egyetemi tanár

Az egyre gyorsabban változó (üzleti) világban a döntések meghozatalához rendelkezésre álló idő rohamosan csökken, így bátran kijelenthető: mindenki részéről helyes döntés elolvasni ezt a könyvet.

Kertész György, a manager magazin főszerkesztője

 

Lapozzon bele a könyvbe! (A könyv néhány oldalának letöltése pdf-ben.)

Tartalom
Előszó
Név- és tárgymutató

 

További ajánlatunk

Vélemények

| 4 / 5 csillag!
2019. 03. 26.

Nekem tetszett.
| 5 / 5 csillag!
2018. 11. 01.

| 5 / 5 csillag!
2018. 10. 25.

| 5 / 5 csillag!
2018. 08. 01.

A könyv egy alapmű. Sokan sokféle megközelítésben foglalkoztak és foglalkoznak a döntéssel, döntéselmélettel. Hiszem és vallom, hogy ha valaki komolyan szeretne foglalkozni a témával, akkor a legjobb, legátfogóbb alapokat megkaphatja ebből a könyvből.

Jó egészséget kívánok!
| 5 / 5 csillag!
2018. 05. 17.

Írja meg a véleményét!


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Keresés az oldalon
Kiemelt termékek
4.950 Ft 4.455 Ft
3.450 Ft 2.760 Ft
4.950 Ft 4.455 Ft