Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Rendben!
   

A vállalatértékelés kézikönyve

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.950 Ft
3.160 Ft
Kiadói kedvezmény: 20%
Aswath Damodaran megkerülhetetlen a vállalatértékeléssel foglalkozó szakemberek számára.

Leírás

A vállalatértékelés kézikönyve az alapvető értékelési fogalmakat, modelleket mutatja be úgy, hogy az értékeléssel kapcsolatos ismereteket összekapcsolja az iparági sajátosságokkal és a cégek életciklusbeli fázisainak jellegzetességeivel is. A könyvet haszonnal forgathatja minden részvénybefektető, cégtulajdonos, sikeres vezető, érdeklődő alkalmazott és a közgazdaságtani kérdések iránt nyitott olvasó, aki bepillantást szeretne nyerni nemcsak a stratégia, az üzleti modell értéket befolyásoló hatásaiba, hanem az értékelés szakmai részleteibe, annak módszertanába és felhasználási lehetőségeibe is.

A vállalatok értékelésének országspecifikus kérdései, jellemzői is vannak, a könyv záró fejezetében Reszegi László a hazai értékelési sajátosságokat és gyakorlati tapasztalatokat foglalja össze.

Aswath Damodaran elnyerte a Rajk László Szakkollégium Herbert Simon-díjátebből az alkalomból jelenik meg magyarul A vállalatértékelés kézikönyve a Rajk László Szakkollégium és az Alinea Kiadó közös kiadásában.


Lapozzon bele a könyvbe! (A könyv néhány oldalának letöltése pdf-ben.)

Tartalom
Előszó a magyar kiadáshoz

Bevezetés
 


Aswath Damodaran a vállalatértékelésről (angol nyelvű):

További ajánlatunk

Vélemények

| 5 / 5 csillag!
2018. 01. 28.

Írja meg a véleményét!


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Keresés az oldalon
Kiemelt termékek
4.950 Ft 4.455 Ft
3.450 Ft 2.760 Ft
4.950 Ft 4.455 Ft