Szakácskönyvek
Gasztronómiai kínálatunkban megtalálhatók régi magyar szakácskönyvek szerkesztett (az eredeti nyelvezetet megtartó, de mai helyesírásra átírt változatú) kiadásai, köztük Simai Kristóf XVIII. századi kéziratos szakácskönyvének első nyomtatott kiadása és Czifray István által jegyzett Magyar nemzeti szakácskönyv új kiadása.
A mai gasztrokultúrát bemutató köteteink François Chartier gasztronómiai szakértő a borok és ételek párosításával foglalkozó könyve és a sikeres hazai gasztroblogger, Vrábel Krisztina két szakácskönyve, melyek közül a Főzd magad! a Szép Magyar Könyv versenyen elnyerte a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése oklevelét.
Szerző | Bogos Zsuzsanna |
Alcím | Régi magyar étkek |
2.950 Ft
2.499 Ft
Raktáron
Fejedelmi lakomák | |
Magyar szakácskönyv | |
Némely étkek ... |
10.850 Ft
7.595 Ft
Raktáron
Szerző | François Chartier |
Alcím | Ételek és borok párosításának művészete és tudománya |
4.950 Ft
4.450 Ft
Raktáron