Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Rendben!
   

Kutyaszív

Kutyaszív Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
1.850 Ft
1.480 Ft
Kiadói kedvezmény: 20%
Leírás

Mihail Bulgakov Kutyaszív című kisregényében Preobrazsenszkij professzor, a szervátültetések szaktekintélye szokatlan kísérletre vállalkozik, de az utcáról megmentett kutyán elvégzett operáció meglepő bonyodalmakat okoz – miközben az 1920-as évek Moszkvájában zajló történelmi kísérlet is folyamatosan abszurd helyzeteket szül.

„Az embertelenség és az ostobaság elleni tiltakozás a végkicsengése ennek a briliánsan megírt, szatirikus alkotásnak.”  (a művet színpadra állító Csíky Gergely Színház ismertetőjéből, port.hu)

Az Alinea Kiadó Klasszik sorozatának tizedik kötetében a címadó kisregény mellett Bulgakov három elbeszélése – A beszélő kutya, Az alkoholizmus hasznáról és a Bíborsziget – is olvasható, valamennyi Hetényi Zsuzsa fordításában.

„Hogyha azt akarja, hogy jó legyen az emésztése, volna egy jó tanácsom – ne beszéljen evés közben a bolsevizmusról és az orvostudományról. És isten őrizz, hogy ebéd előtt szovjet újságokat olvasson!”

A Klasszik sorozat bejutott a Szép Magyar Könyv verseny döntőjébe.

Lapozzon bele a könyvbe!

Kutyaszív
Bíborsziget
Tartalom

További ajánlatunk

Termék címkék: orosz irodalom
Keresés az oldalon
Ezeket nézte meg:
1.850 Ft 1.480 Ft
Kiemelt termékek
2.450 Ft 1.960 Ft
3.450 Ft 2.760 Ft
4.950 Ft 4.455 Ft
2.950 Ft 2.360 Ft