Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Rendben!
Termékek Menü

Nemzetközi vállalatgazdaságtan

Ár:
6.950 Ft
5.908 Ft
Kiadói kedvezmény: 15%
ISBN/vonalkód: 9789639659476
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

„Ez az ízig-vérig gyakorlatias és modern felfogásban megírt, alapos, szakszerű s jól olvasható könyv sokkal többet nyújt, mint amit a cím ígér. Így működik a modern világgazdaság  -- lehetne a könyv alternatív címe azoknak, akik igényes magyar szakmai olvasmányra vágynak, de már nem feltétlenül ütnének fel tankönyveket. A szerzők nagy érdeme, hogy sikeresen próbálnak hidat verni a közgazdaságtan és az üzleti tudományok manapság egymástól talán eltávolodó, ám valójában mindinkább egymásra utalt szakterülete között.‟

Török Ádám, az MTA rendes tagja,
az MTA IX. Gazdaság- és Jogtudományok Osztályának elnöke,
egyetemi tanár, Pannon Egyetem és BME

A magyar olvasó annyifélét hallott már a nemzetközi vállalatokról, a multikról, hogy végképp nem tudja, hova rakja őket. A Nemzetközi vállalatgazdaságtan egyszerre színvonalas tankönyv, amelyet könnyű tanulni és tanítani, és a témát a nagyközönség által is nagyrészt követhetően bemutató szakkönyv, amely a nemzetközi vállalatokkal kapcsolatos tévhitek eloszlatásában is segít. Mindezt úgy teszi, hogy közben a téma bonyolult tolvajnyelvét érthető magyarra fordítja le.

Kalotay Kálmán, az UNCTAD tanácsosa,
a World Investment Reportokat készítő szakértői csoport tagja

Nagy segítséget ígér nekünk, gyakorló vállalatvezetőknek is ez a könyv. Jobban láthatjuk helyünket, lehetőségeinket az anyavállalat rendszerében, és újra átgondolhatjuk, hogyan tudjuk, és mivel kell még segítenünk nekünk, a mi leányvállalataink fejlődését. Mindez tudományos keretben, izgalmas gyakorlati példákkal, gazdag irodalom- és internetes forrásjegyzékkel.

Marossfy László, vezérigazgató-helyettes,
Egis Gyógyszergyár

A könyvet Czakó Erzsébet és Reszegi László szerkesztette.

Lapozzon bele a könyvbe! (A könyv néhány oldalának letöltése pdf-ben.)

Copyright oldal
Tartalom
Előszó
Bevezetés
Szerkesztők, szerzők

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!