Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Rendben!
   

Nemzetközi vállalatgazdaságtan

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
6.950 Ft
5.560 Ft
Kiadói kedvezmény: 20%

Leírás

„Ez az ízig-vérig gyakorlatias és modern felfogásban megírt, alapos, szakszerű s jól olvasható könyv sokkal többet nyújt, mint amit a cím ígér. "Így működik a modern világgazdaság" lehetne a könyv alternatív címe azoknak, akik igényes magyar szakmai olvasmányra vágynak, de már nem feltétlenül ütnének fel tankönyveket. A szerzők nagy érdeme, hogy sikeresen próbálnak hidat verni a közgazdaságtan és az üzleti tudományok manapság egymástól talán eltávolodó, ám valójában mindinkább egymásra utalt szakterülete között.‟

Török Ádám, az MTA rendes tagja,
az MTA IX. Gazdaság- és Jogtudományok Osztályának elnöke,
egyetemi tanár, Pannon Egyetem és BME

A magyar olvasó annyifélét hallott már a nemzetközi vállalatokról, a "multikról", hogy végképp nem tudja, hova rakja őket. A Nemzetközi vállalatgazdaságtan egyszerre színvonalas tankönyv, amelyet könnyű tanulni és tanítani, és a témát a nagyközönség által is nagyrészt követhetően bemutató szakkönyv, amely a nemzetközi vállalatokkal kapcsolatos tévhitek eloszlatásában is segít. Mindezt úgy teszi, hogy közben a téma bonyolult tolvajnyelvét érthető magyarra fordítja le.

Kalotay Kálmán, az UNCTAD tanácsosa,
a World Investment Reportokat készítő szakértői csoport tagja

Nagy segítséget ígér nekünk, gyakorló vállalatvezetőknek is ez a könyv. Jobban láthatjuk helyünket, lehetőségeinket az anyavállalat rendszerében, és újra átgondolhatjuk, hogyan tudjuk, és mivel kell még segítenünk nekünk, a mi leányvállalataink fejlődését. Mindez tudományos keretben, izgalmas gyakorlati példákkal, gazdag irodalom- és internetes forrásjegyzékkel.

Marossfy László, vezérigazgató-helyettes,
Egis Gyógyszergyár

A könyvet Czakó Erzsébet és Reszegi László szerkesztette.

 

Lapozzon bele a könyvbe! (A könyv néhány oldalának letöltése pdf-ben.)

Copyright oldal
Tartalom
Előszó
Bevezetés
Szerkesztők, szerzők

További ajánlatunk

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg a véleményét!


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Keresés az oldalon
Kiemelt termékek
3.450 Ft 2.760 Ft
4.950 Ft 4.455 Ft
2.950 Ft
3.950 Ft 3.160 Ft