Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Rendben!
Termékek Menü

Üzleti kaméleon

Ár:
3.950 Ft
3.160 Ft
Kiadói kedvezmény: 20%
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)

Könyv egy sikeres menedzsertől, hogy mi is sikeres menedzserekké válhassunk

Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Az üzleti kaméleon filozófia

A hatékony és eredményes működés alkalmazkodva a lehetőségekhez – ez az üzleti kaméleon filozófia. Ez az elvárás az, amit egy vezetővel szemben megfogalmaznak. Ehhez viszont nem gépek, nem is pénz, hanem jó vezetői döntések és egy jó csapat kell. Tehát az eredmény és hatékonyság kulcsa az ember, az üzleti kaméleon logikában gondolkodó menedzser.

Bod Péter Ákos Károlyi László könyvéről

„Károlyi László az üzleti valóság talaján két lábbal áll, de látóköre nemcsak a lába előtt heverő banánhéjra terjed ki, noha gyakorló vezetőnél ez igen fontos képesség, hanem a nap állására és a csillagok járására is: ez pedig – ha lehet – még fontosabb annak, aki jó irányba akarja vezetni a rábízottakat.” (Bod Péter Ákos, a Budapesti Corvinus Egyetem professzora, a Magyar Nemzeti Bank volt elnöke)

A könyv korábbi kiadása 2014-ben Innovációs Nívódíjat és Magyar Termék Nagydíjat kapott. 2014-ben megjelent angolul is Business Chameleon - A Practical Guide to Success for Managers címmel.

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 10. 11.