Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Rendben!
   

Akik a világot mozgatják – Sikeres üzletemberek

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.950 Ft
3.160 Ft
Kiadói kedvezmény: 20%

Leírás

John Rockefeller, Henry Ford, Bill Gates és még hetvenöt híres üzletember, akik valóban megváltoztatták a világot. Mindannyian nagyot alkottak, sokan közülük nagy vagyonra tettek szert, de kik is ők valójában? Honnan indultak, mit tettek, és a legizgalmasabb kérdés: mi volt a sikerük titka? 

Más korban éltek, különböző iparágakban tevékenykedtek, de kétségkívül közös bennük, hogy sikeres üzletemberek. Gyakran a semmiből alkottak meg hatalmas vállalatbirodalmakat, nemegyszer új iparágakat létrehozva: felismertek valamit – lehet ez akár egy új piac, egy új termék vagy egy új módszer –, ami utólag akár pofon egyszerűnek is tűnhet, a döntés meghozatalakor viszont még korántsem volt egyértelmű a siker.

A kötetben bemutatott sikeres üzletemberek történetein keresztül az üzleti világ számos klasszikus esetét és döntéshozóját, szemléletmódjukat és megközelítéseiket ismerhetjük meg.

A könyv az Akik a világot mozgatják – Üzleti gondolkodók című kötet párja.

 

Lapozzon bele a könyvbe!

Copyright oldal
Tartalom
Bill Gates
Lee Iacocca
Estée Lauder

További ajánlatunk

Együtt kedvezőbb

Üzleti szakkönyvtár válogatás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Keresés az oldalon
Kiemelt termékek
4.950 Ft 4.455 Ft
3.450 Ft 2.760 Ft
4.950 Ft 4.455 Ft