Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Rendben!
Termékek Menü

Kézművessör-kalauz

Ár:
2.950 Ft
2.499 Ft
Kiadói kedvezmény: 15%
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Javasolt fogyasztási mód: bal kézben a könyv, jobb kézben a korsó, az olvasó hóna alatt a töltendő üveg.

Leírás

Magyar kézműves sörök forrásvidékére kalauzoljuk az olvasót. Régi sörfőzdék patinás üstjeihez éppúgy ellátogatunk, ahogy bepillantunk a házi sörfőzők tűzhelyre tett lábosaiba, de a legmodernebb kisüzemekben is vizitálunk. Pár éve még ritka madár volt honunkban a sörturista. Mostanában egyre többen járják az országot főzdetérképpel, sörlistával, palackokkal felszerelkezve. Hogy frissen és zamatosan, mondhatni első kézből kapjáka szűretlen és pasztörizálatlan, különleges söröket. Nálunk is javában zajlik a tengerentúlról indult sörforradalom. Kár lenne kimaradni belőle.

Javasolt fogyasztási mód: bal kézben a könyv, jobb kézben a korsó, az olvasó hóna alatt a töltendő üveg." (Vasárnapi Hírek)

Faragó József könyvét többek között az egykor botcsinálta kezdőként induló, majd mára az egész világon elismert magyar sörmesterekkel tett beszélgetések teszik igazán élményszerűvé." (Magyar Hírlap)

A könyv mindenkinek szól, akit érdekelnek a minőségi sörök, a sörfőzés.

Lapozzon bele a könyvbe!

Kézműves forradalom
Barátok söre
Tartalom

További ajánlatunk

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!