Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Rendben!
Termékek Menü

A kötvény

Ár:
2.500 Ft
2.000 Ft
Kiadói kedvezmény: 20%
ISBN/vonalkód: 9786150068152
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Minden, amit tudni érdemes a kötvényekről 
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Szeretne többet tudni a befektetésekről? Megismerne olyan termékeket, amelyekről kevesebbet tud? A 2020-ban 30 éves fennállását ünneplő, a hazai tőkepiac és a lakosság pénzügyi tudatosságának fejlesztése iránt elkötelezett Equilor Befektetési Zrt. fontosnak tartja, hogy edukációs kiadványokkal segítse azokat a pénzügyi végzettséggel nem rendelkező befektetőket is, akik kevesebb ismerettel rendelkeznek a pénzügyi termékekről és piacokról.

A kötvény című könyv bemutatja korunk egyik leggyorsabban fejlődő befektetési termékét, amely az elmúlt években robbanásszerű növekedést tudott felmutatni mind a befektetett tőke, mind a napi forgalom tekintetében. A könyv az alapoktól mutatja be a piacot, annak szereplőit és magát a kötvényt is. A szerző célja, hogy sok emberhez eljuttassa azokat az információkat, amelyek segítségével a befektetők bátran nyúlhatnak ezekhez az eszközökhöz, és színesíthetik vele befektetési portfóliójukat. Látványos grafikonok és érdekes történetek színesítik a szakmai oktató anyagot

A könyvet az Equilor Befektetési Zrt. adta ki.

Lapozzon bele!

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 01. 06.
Remek, jól megírt összefoglaló a kötvényről, a főbb fogalmakat jól megmagyarázza és ad egy történeti áttekintést, kellenek az ilyen könyvek, nagyon hasznos sorozat része ez a könyv, köszönet érte az Equilornak!