Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Rendben!
   

Magyar Nemzeti szakácskönyv

Magyar Nemzeti szakácskönyv Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.950 Ft
3.160 Ft
Kiadói kedvezmény: 20%
Leírás

Czifray szakácskönyve majd 200 éves kora ellenére a legkevésbé sem csupán kultúrtörténeti érdekesség, hanem olyan hasznos alapmű a ma háziasszonyának, amelyből gasztronómiai szempontból hihetetlenül gazdag és eddig ismeretlen világ rajzolódik ki. Igazi klasszikus magyar szakács-könyv.

A Magyar Nemzeti Szakácskönyv a Toplista Gasztronómia magazinban a legjobb szakácskönyvek kategóriában a 2. helyet kapta.

- Magyar Konyha: De mitől magyar ez a konyha?
- Molnár B. Tamás: Attól, hogy mi csináljuk. A konyha olyan, mint egy élőlény, egy organizmus. Állandóan változik. Ha kezünkbe vesszük a közel kétszáz éves Czifray-féle szakácskönyvet, vagy a (nemrég megjelent) Németh Zsuzsána-félét, akkor azt látjuk, hogy történelmi léptékkel mérve igen rövid idõvel igen nagyot változott a magyar konyha.‟

(Magyar Konyha, 2010. december)

A könyv jelenleg nem kapható a kiadónál és tudomásunk szerint a könyvesboltokból is mind elfogyott. A régi magyar konyha iránt érdeklődőknek a Fejedelmi lakomák, a Magyar szakácskönyv és a Némely étkek készítési módja című köteteket ajánljuk. Az új kiadás hamarosan megjelenik.

Lapozzon bele a könyvbe!

Tartalom
Előszó
VII. Cikkely: Gyümölcsételek

Keresés az oldalon
Ezeket nézte meg:
Kiemelt termékek
2.450 Ft 1.960 Ft
3.450 Ft 2.760 Ft
4.950 Ft 4.455 Ft
2.950 Ft 2.360 Ft