Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Rendben!
   

Magyar nemzeti szakácskönyv

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.950 Ft
3.357 Ft
Kiadói kedvezmény: 15%
A XIX. századi magyar gasztronómia meghatározó műve

Leírás

Czifray szakácskönyve majd 200 éves kora ellenére a legkevésbé sem csupán kultúrtörténeti érdekesség, hanem olyan hasznos alapmű a ma háziasszonyának, amelyből gasztronómiai szempontból hihetetlenül gazdag és eddig ismeretlen világ rajzolódik ki. A XIX. századi magyar gasztronómia meghatározó műve. Eredeti receptek, a könnyebb használhatóság érdekében a maihoz igazított helyesírás szerint.

A Magyar nemzeti szakácskönyv a Toplista Gasztronómia magazinban a legjobb szakácskönyvek kategóriában a 2. helyet kapta.

- Magyar Konyha: De mitől magyar ez a konyha?
- Molnár B. Tamás: Attól, hogy mi csináljuk. A konyha olyan, mint egy élőlény, egy organizmus. Állandóan változik. Ha kezünkbe vesszük a közel kétszáz éves Czifray-féle szakácskönyvet, vagy a (nemrég megjelent) Németh Zsuzsána-félét, akkor azt látjuk, hogy történelmi léptékkel mérve igen rövid idővel igen nagyot változott a magyar konyha.‟ 
(Magyar Konyha magazin)

A szerző és könyve tiszteletére rendezi meg a Magyar Gasztronómiai Egyesület a Czifray-versenykurzust, amely egyfajta mesterképző, ahol közös gondolkodás és önképzés folyik".

Lapozzon bele a könyvbe!

Tartalom
Előszó
VII. Cikkely: Gyümölcsételek

További ajánlatunk

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg a véleményét!


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Keresés az oldalon
Kiemelt termékek
3.450 Ft 2.760 Ft
4.950 Ft 4.455 Ft
2.950 Ft 2.360 Ft
3.950 Ft 3.160 Ft