Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Rendben!
Termékek Menü

Nyári megújulás

Felfedezésre hívjuk az olvasót, mint már annyiszor az elmúlt közel másfél évtizedben. Ismert és újrafelfedezésre érdemes örök klasszikusok, szórakoztató nyári (és persze őszi, téli, tavaszi) olvasmányok felfedezésére, kipróbálásra érdemes receptek és hozzájuk illó borok megismerésére, az üzleti világ, a tőzsde, a menedzsment világába való betekintésre: ismerkedésre és alaposabb elmélyülésre, kinek-kinek kedve szerint.14 éves idén az Alinea Kiadó. Augusztustól megújult honlapunkon, új webáruházunkban várjuk a könyvek kedvelőit, régi és új olvasóinkat.

Mi az, ami változik?

  • Még több „Lapozz bele!” segíti honlapunkon a könyvekkel való ismerkedést és a választást. Könnyebb böngészni az oldalon, a tematikus kategóriák, könyvsorozatok oldalai és kiemelt szerzőink műveinek áttekintése mellett egy-egy könyvhöz hasonló, kapcsolódó termékeket is ajánlunk.
  • „Együtt kedvezőbb”: újdonságként 2-4 kötetből álló, tematikusan összeállított könyvcsomagokat is kínálunk, a szokásos 20 százalékos kiadói kedvezménynél még kedvezőbb áron, a bolti árhoz képest 30 százalékos engedménnyel.
  • Könyves ajándékok: nyári újdonságunk, a könyves bögrék sorozata folytatódik!  Jane Austen Büszkeség és balítélet című regényének új fordításban megjelent, 200 éves jubileumi kiadásához készítettünk két idézetes bögrét. Kedvező a fogadtatás, ezért hamarosan újabb „büszkeséges” és más kedvenc művekhez és szerzőkhöz kapcsolódó tárgyakkal jelentkezünk!
  • Az Alinea könyvesblogon időről időre szeretnénk érdekességeket mutatni könyveinkkel, szerzőinkkel kapcsolatban, háttérinformációkat adni, helyszíneket bemutatni, bepillantást nyújtani a könyvek filmes utóéletébe, vagyis egy kis többletet adni a könyvek mellé, s persze kedvet csinálni az olvasáshoz (vagy az újraolvasáshoz).

És mi az, ami nem változik? Leginkább a könyvek szeretete. Ezt szeretnénk átadni, továbbadni, legyen szó szépirodalomról, tényirodalomról, gazdasági, üzleti szakkönyvekről vagy gasztronómiáról: szakácskönyvekről vagy éppen a borok világáról.

Ehhez kívánunk kellemes, élményekkel teli felfedezéseket, kellemes és hasznos időtöltést!

Alinea Kiadó

 

Tartalomhoz tartozó címkék: blog